Ana Sayfa Şehirler Arası Mercedes-Benz & Setra Son Travego S Sahibi İstanbul Seyahat Oldu

Son Travego S Sahibi İstanbul Seyahat Oldu

4127
0
1940 yılında kurulan ve günümüzde karayolu taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan İstanbul Seyahat, Mengerler Trakya bayisi tarafından satılan son Travego S otobüsü filosuna kattı. Bu alım ile birlikte, İstanbul Seyahat filosundaki otobüs sayısı 117 adede, Mercedes-Benz marka otobüs sayısı da 101 adede çıktı.

Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, İstanbul Seyahat Firma Sahibi Selami Tırış, Genel Müdürü Sırrı İnan ve İstanbul Seyahat yöneticileri,  Ahmet Veli Menger Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre ile Mengerler Trakya Motorlu Araçları Genel Müdürü Güven Onan ve Otobüs Satış Müdürü Günay Eren katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “İstanbul Seyahat ile aramızda uzun yıllara dayanan güçlü bir iş ortaklığı var. Bu ortaklık bizi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeniden biraraya getirdi. Kendilerine ürettiğimiz son Tragevo S otobüsünü satmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2005 yılından beri Hoşdere Otobüs Fabrikamızda ürettiğimiz Travego’nun son örneğini teslim ettiğimiz bugün, tarihimizde önemli bir gün olarak kayıtlara geçecek.”

İstanbul Seyahat firma sahibi Selami Tırış tören sırasında yaptığı konuşmada: “Öncelikle Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve BusStore ve Mengerler Trakya Şubesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Bu ekip, hizmet anlayışı ile sektörün önünü açmaya devam ediyor. İş hayatında güvenilebilen partnerler her zaman birbirlerine güç katar. İstanbul Seyahat olarak üretilen son Travego S otobüsünü filomuza katmaktan gurur duyuyoruz. Yeni Travego’yu herkes gibi biz de heyecanla bekliyoruz ve bu yıl içerisinde filomuza katmak için sabırsızlanıyoruz. Filomuzda bulunan 45 adet Travego’nun ciddi bir oranını bu sene yeni yatırımlarla yenilemeyi düşünüyoruz.” dedi.

Ahmet Veli Menger Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre; “İş ortağımız İstanbul Seyahat ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Anlamı özel olan bu aracın İstanbul Seyahat’e bol kazanç getirmesini, bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz