Grand Cherokee Trackhawk Sonbaharda Türkiye’de!

0
2740

Gelmiş Geçmiş En Hızlı Jeep,

 Grand Cherokee Trackhawk Sonbaharda Türkiye’de!

Jeep, kendi tarihinin gelmiş geçmiş dünyanın en güçlü ve en hızlı SUV’uyla gövde gösterisi yapıyor. Supercharger beslemeli, 6,2 litre hacimli, V8 motorla donatılan, 700 HP’lik Jeep Grand Cherokee Trackhawk, performans değerleriyle süper spor otomobillere meydan okuyor. 0-100 km/s hızlanmasını 3,7 saniyede tamamlayan Jeep Grand Cherokee Trackhawk Türkiye’ye özel sipariş üzerine getirilecek. Şimdiden 1 adet sipariş alan Jeep Grand Cherokee Trackhawk, ülkemiz yollarıyla sonbahar aylarında buluşacak.

Jeep, Grand Cherokee Trackhawk versiyonu ile dikkatleri üzerine çekerek adeta gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Üstün arazi performansının yanı sıra cadde kullanımlarında yol tutuş ve konforu harmanlamasıyla sadık bir hayran kitlesine sahip olan Jeep Grand Cherokee, kullanıcılarına Trackhawk versiyonuyla süper spor otomobilleri kıskandıran bir yol performansı vaat ediyor. Jeep Grand Cherokee Trackhawk’ın V8 silindirli, 6.2 litrelik supercharger destekli motoru, 700 HP güç ve 868 Nm tork üretiyor. TorqueFlite 8 ileri otomatik şanzımanla donatılan Grand Cherokee Trackhawk, 0’dan 100 km/s’ye sadece 3,7 saniyede hızlanıyor. Ayrıca adaptif Bilstein süspansiyon sistemiyle birlikte Selec-Trac teknolojisi sayesinde otomobilde 5 farklı dinamik sürüş modu sunuluyor.

Maksimum 289 km/s hıza ulaşan Grand Cherokee Trackhawk’ı dizginleme görevi Brembo imzalı fren sistemine verilirken, heybetli gövdesine karşın 100-0 km/s’de 37 metrede duruyor. 19 hoparlörlü, 825 Watt gücünde Harman-Kardon ses sistemi ve 8,4 inçlik Uconnect multi medya sistemiyle donatılan Grand Cherokee Trackhawk’ta, 65’ten fazla güvenlik donanımına yer veriliyor. Özel istek üzerine ülkemizden de sipariş edilebilen ve şimdiden 1 adet satılan Jeep Grand Cherokee Trackhawk, sonbahar aylarından itibaren Türkiye yollarıyla buluşacak.

Motorun gücünü yansıtan dış tasarım

Jeep Grand Cherokee Trackhawk, gövde renginde çamurluk ağızları, yan eşik kaplaması ve entegre hava giriş ızgarasına sahip sportif bir motor kaputu ile diğer modellerden görsel olarak ayrılıyor. Markanın imzası niteliğinde olan 7 adet dikey sütundan oluşan ön radyatör ızgarasının her iki yanını karakteristik LED ışık kümesine sahip siyah zeminli bi-xenon farlar dolduruyor. Motor kabinine daha etkin bir hava akışı sağlamak ve performans verimliliğini arttırmak üzere Trackhawk versiyonunda sis farları yerini hava giriş portlarına bırakıyor.

Ön tampon altı eklentisi ve yan marşpiyelerin parlak siyah tasarımını siyah arka difüzör tamamlarken tampona entegre siyah krom çift egzoz çıkışı Grand Cherokee Trackhawk’ın performansına vurgu yapıyor. Mat siyah zemin üzerine titanyum krom yazılarla işlenen ön kapılardaki “Supercharged” ve bagaj kapağındaki “Trackhawk” logoları ile dış görünüm paketi tamamlanıyor. Standart olarak sunulan 20 inç büyüklüğündeki alaşım jantlar dışında toplam 5,5 kg daha hafif olan yine 20 inç büyüklüğünde hafif alaşım jantlar sunuluyor. Jantları 295/45ZR20 ebatlarında geniş tabanlı düşük profilli lastikler çevreliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz