Köknar Uluslararası Taşımacılık, filosunu Volvo Trucks ile güçlendirmeye devam ediyor

0
2296

Köknar Uluslararası Taşımacılık, filosunu Volvo Trucks ile güçlendirmeye devam ediyor

Temsa İş Makinaları; 1995 yılında kurulan, Avrupa ve Asya ülkelerine soğutucu üniteler ile taşımacılık yapan, Mersin merkezli Köknar Uluslararası Taşımacılık’a 10 adet Volvo Trucks FH13 460 HP teslimatı gerçekleştirdi.

Araçların teslimat törenine şirket sahibi Bedirhan Orak ve Temsa İş Makinaları’ndan Kamyon Satış Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya, Bölge Müdürü Devrim Karataş, Bölge Yöneticisi Umut Şahin ile Yedek Parça ve Servis Bölge Yöneticisi  katıldı.

Şirketin filosunda 50 adet Volvo Trucks bulunduğunu söyleyen Bedirhan Orak, teslimatla ilgili sözlerine şunları ekledi: “Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızla 1995 yılından bu yana müşterilerimizin güvenine lâyık olmak için çalışıyoruz. Her türlü iklim ve yol koşulunda müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Müşterilerimize olan taahhütlerimizi sorunsuz olarak gerçekleştirmek için satış ve satış sonrası hizmet kalitesinden dolayı Volvo Trucks markası ile iş birliğimiz devam ediyor. İş birliğimizin artarak devam etmesini umuyor, Temsa İş Makinaları’na da teşekkür ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz