Mercedes-Benz Türk Teslimatları Hız Kesmeden Devam Ediyor

0
3791

17 Mayıs – 13 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz otobüs teslimatları hız kesmeden devam ediyor.

17.05.2018

Şahin Global filosuna bir adet Tourismo 15!

Mercedes-Benz Türk bayii Bursa Motorlu tarafından Şahin Global’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Eren  Acar’a teslim edildi. Tourismo teslimatları mayıs ayında da aynı hızla devam etti.  Teslimat sırasında Şahin Global yetkilisi, Mercedes-Benz markasına güvendiklerini ve kârlı bir yatırım yaptıklarını vurgulayarak; Tourismo’ların yüksek performansından ve konforlu ulaşımından etkilendiklerini dile getirdi.

23.05.2018

Pamukkale’nin tercihi Tourismo 16!

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Ankara tarafından Pamukkale Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, Ahmet Bayrakçı, Kamil Zan ve Erdal Avseren’e teslim edildi. Teslimat töreninde Tourismo’ların ekonomi dostu yakıt performansına ve yüksek ikinci el değerine vurgu yapıldı. Pamukkale yetkilileri, Tourismo 16’ların piyasa koşullarına göre oldukça yüksek performans gösterdiklerini belirterek, Mercedes ile yaptıkları iş birliklerinden duydukları mutluluğu da dile getirildi.

Kontur filosunu yeni Tourismo 16 ile güçlendiriyor!

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Düzce tarafından KONTUR’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, Abdülmecit Çokkaynar’a teslim edildi. Teslimat sırasında, Hasmer tarafından Mercedes-Benz otobüslerinin düşük yakıt sarfiyatına ve yüksek teknolojik avantajlarına ayrıca vurgu yapıldı.

24.05.2018

Travego 15 teslimatları devam ediyor!

Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy tarafından Sakarya Vib’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Naim Uçar ve Ahmet Ağın’a teslim edildi.  Teslimat esnasında, Travego’ların iyi yakıt performansına ve sorunsuz sürüşüne vurgu yapıldı. Sakarya Vib firma yetkilileri, Mercedes-Benz otobüslerini sahip olduğu yüksek ikinci el fiyatları nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, Mercedes-Benz kalitesine oldukça güvendiklerinin ve bu iş birliğinin firmaya katmış olduğu kaliteden duydukları memnuniyetin ayrıca altını çizdiler.

13.06.2018

Tourismo 16 teslimatları hız kesmeden devam ediyor!

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer tarafından Yeşil Muş Ovası Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, Feyzullah Özkan ve Medeni Kızılkan’a  teslim edildi. Yeşil Muş Ovası Turizm, filosunu Mercedes-Benz Tourismo 16 ile güçlendirdi. Teslimat sırasında, Yeşil Muş Ovası Turizm yetkilileri Mercedes-Benz güvencesi ve Tourismo kalitesi nedeniyle alımı gerçekleştirdiklerini belirttiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz