TÜV SÜD D-Expert’in Türkiye’deki üçüncü ekspertiz merkezi İzmir’de hizmete girdi

0
2072

TÜV SÜD D-Expert’in Türkiye’deki üçüncü ekspertiz merkezi İzmir’de hizmete girdi 

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜV SÜD D-Expert, Türkiye’deki üçüncü ekspertiz merkezini İzmir Gaziemir’de açtı.

TÜV SÜD ve Doğuş Holding ortaklığıyla 2013 yılında kurulan TÜV SÜD D-Expert; bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Uluslararası tecrübesi ve “Uzman Bakış, Kesin Sonuç” mottosu ile araç sahiplerinin ve ikinci el araç satın almak isteyenlerin güvenebilecekleri TÜV SÜD D-Expert, İzmir’deki ikinci el araç ekspertiz merkezini Gaziemir’de açtı.

Gaziemir Akçay Caddesi’ndeki merkeziyle müşterilerine objektif ve profesyonel hizmet sunan TÜV SÜD D-Expert; dünyanın önde gelen teknik hizmet sağlayıcısı TÜV SÜD güvencesiyle, ileri teknolojiler kullanarak müşterilerine “TÜV SÜD D-Expert İkinci El Araç Ekspertiz Raporu” sunuyor. Araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirme sunan bu rapor ve objektif ekspertiz hizmeti; alıcı ve satıcı arasındaki güveni sağlıyor, ilişkiye değer katıyor.

İkinci el araç piyasasının ihtiyaç duyduğu kaliteli ekspertiz hizmetini Türkiye’deki diğer illerdeki müşterilerine de sunmayı hedefleyen TÜV SÜD D-Expert; çok yakında İstanbul Anadolu yakası, Antalya, Bursa ve Adana’daki şubeleriyle de müşterileriyle buluşmayı hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz