Allison Transmission, Indianapolis’te gelişmiş çevresel araç test merkezi kuracak

0
1534

Allison Transmission, Indianapolis’te gelişmiş çevresel araç test merkezi kuracak

Çevresel Araç Test Merkezi, Allison’ın iş ortaklarına benzersiz bir değer sağlayacak.

Ticari araçlar için orta ve ağır hizmet tipi tam otomatik şanzımanlarda dünya lideri olan Allison Transmission, endüstrideki gelecek yeniklere destek olacak yeni bir araç test merkezi kurmak üzere yatırım yapıyor.

Allison Transmission Başkanı ve CEO’su David Graziosi konuyla ilgili olarak; “Dünyanın dört bir yanındaki farklı endüstriler, her türlü zor koşulda çalışması gereken özel görev araçlarının güçlendirilmesi için Allison tam otomatik şanzımanlara güveniyor. Çevresel Araç Test merkezimiz, Allison mühendislerine yinelenen araç çevreleri ve görev döngüleri testlerini yürütmek için gelişmiş imkanlar sağlayacak” diye belirtti.

Bu tesis, Indianapolis’in batısında bulunan Allison’ın genel merkez yerleşkesinde yer alacak. Aşırı sıcaklık, yükseklik ve yol koşullarını simüle edebilen iki çevresel bölüm; düzenleyici uyumluluk testi, araç içi tanı geliştirme ve işlevsel araç optimizasyonu için performans iyileştirmeleri sağlayacak. Çevresel Araç Test Merkezi; konvansiyonel güç aktarma organları, alternatif yakıt, elektrikli hibrid ve tamamen elektrikli araçlar dahil olmak üzere çok çeşitli tahrik sistemlerinin testini destekleyecek.

Tesis, alanında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki birkaç tesisten biri olacak. Ayrıca Allison tarafından kullanılmadığında tesis, üçüncü partiler tarafından farklı testler için kullanılarak fayda sağlayacak. Çevresel Araç Testi merkezinin proje planlaması başlatıldı ve 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Indianapolis Belediye Başkanı Joe Hogsett ise Allison’ın yeni yatırımı ile ilgili olarak; “Allison Transmission, Indianapolis şehri için çok önemli bir değer. Büyüyerek topluma duyarlı bir şirket olarak çalışırken, bu yenilikçi yatırımlarının Indianapolis’e, sanayiye ve dünyaya getireceği faydaları sabırsızlıkla bekliyoruz” diye belirtti.

Tarihi ile gurur duyan Allison Transmission’ın merkezi, 103 yıldan fazla bir süredir Speedway’de bulunuyor. Speedway Belediye Meclisi Başkanı Eileen Fisher; “Allison Transmission, kuruluşumuzdan bu yana Speedway için güçlü bir ortak oldu. Allison ilk günden itibaren yeniliğin öncüsü olarak uluslararası faaliyetlerini, Speedway’de genişletmeyi seçtikleri için gurur duyuyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz