KIA ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliği beşinci yılında

Otomotiv sektörünün öncü markalarından KIA, 2019 -2020 sezonunda da Türk basketbolunda ilklerin öncüsü Anadolu Efes Spor Kulübü ile iş birliğine devam edeceğini açıkladı. İş birliği kapsamında Anadolu Efes’in araç sponsorluğunu üstlenen KIA, kulübün basketbolcularına yıl boyunca kullanacakları Sportage model araçları teslim etti. KIA, iş birliği kapsamında Sinan Erdem Spor Salonu’nda farklı etkinliklerle Anadolu Efes maçlarını renklendirmeyi sürdürecek.

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında otomobilseverlerle buluşan KIA, uzun süredir destekçisi olduğu Basketbol Süper Ligi şampiyonu ve geçen yılın Euroleauge finalisti Anadolu Efes ile iş birliğine devam edeceğini açıkladı.

İş birliği kapsamında Anadolu Efes’in araç sponsorluğunu üstlenen KIA, basketbolculara sezon boyunca kullanacakları Yeni Sportage’ları düzenlenen törenle teslim etti. Tören sırasında renkli görüntüler ortaya çıkarken, Anadolu Efes basketbolcuları Sportage’la birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Sinan Erdem Spor Salonu KIA ile renklenecek

KIA, iş birliği kapsamında ayrıca, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yıl boyunca çeşitli aktiviteler de gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl birçok Turkish Airlines Euroleague maçında çeşitli etkinliklerle taraftarları coşturan, Mart ayında gerçekleştirilen etkinlikle bir taraftara hem iç hem de dış tasarımıyla dikkat çeken Stonic model araç hediye eden KIA, bu yıl da sürpriz aktiviteleriyle Sinan Erdem Spor Salonu’nu dolduran taraftarların ve Anadolu Efes’in yanında olmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz