Atlas, belediyelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor

Otokar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne Atlas’ları teslim etti

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Atlas teslimatlarına yenisini ekledi. Hafif kamyon segmentine güçlü donanım özellikleri, yük taşıma kapasitesi, sürüş konforu ve düşük işletme giderleri ile yeni bir soluk getiren Otokar Atlas, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de tercihi oldu. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde deniz ve kıyı hizmetlerinde kullanılacak 3 adet Atlas, törenle teslim edildi.

Otokar, Atlas kamyonu ile farklı iş kollarındaki işletmelerin ve belediyelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Düşük işletme giderleri, güçlü ve ekonomik motoru ile kullanıcısına her daim kazandıran; güvenlikten sürüş konforuna birçok özelliğin standart olarak sunulduğu Otokar Atlas, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde de hizmet vermeye başladı.

Deniz ve kıyı hizmetlerinde kullanılacak 3 adet damperli Atlas teslimatı; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkan Vekili Serap Uluç, Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdür Vekili Ali Çelik, mühendisler Emre Çalım, Taner Taşdelen, Hasan Yeşilyurt, Otokar Ticari Araçlar Kamu Satışları Grup Yöneticisi Murat Özsoy, Otokar Bayi Örnek Otomotiv’in Satış Müdürü İlker Kuzu, Otokar Yetkili Servisi Kılıç Motorlu Araçlar’ın sahibi Murat Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşti.

HAFİF KAMYON SEGMENTİNİN GÜÇLÜ KAHRAMANI

Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahraman Atlas’tan alan Otokar Atlas; farklı üstyapılara uygun şasisi ve güçlü motoruyla dikkat çekiyor. Farklı ihtiyaçlara göre iki farklı uzunluk seçeneğine sahip olan Atlas, kullanıcıların konforlu ve güvenli sürüş ihtiyaçlarına birçok yönden cevap veriyor. ABS, elektronik denge kontrolü (ESC), tam havalı fren sistemi ve geniş iz mesafesi ile sürücüsüne yolculuk boyunca güven veriyor. Şerit takip sistemi LDWS ile sürücülerin yolculukları esnasında şerit dışına çıkmaları durumunda uyararak güvenliği üst düzeye çıkaran araç, yokuş kalkış desteği (HSA) ile dik rampalarda aracın geri kaymadan yola devam etmesini sağlıyor. Hız sabitleme özelliği de bulunan Atlas, direksiyon üstü kontrol düğmeleri, yol bilgisayarı, geniş torpido gözleri, sürücü dostu orta konsolu, modern koltuk kumaşı ve ergonomik dikiz aynalarıyla da dikkat çekiyor. LED sinyali ve sis lambalarıyla modern dış görünümüne sahip olan Otokar Atlas, ayarlanabilir farları ile sürücüsüne daha iyi görüş sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz