TÜRKTRAKTÖR’ÜN ANKARA FABRİKASI’NDA ÜRETİLEN

NEW HOLLAND’IN YERLİ ÜRETİM KAZICI YÜKLEYİCİLERİ

KULLANICILARIYLA İLK KEZ İZMİR AGROEXPO 2020’DE BULUŞUYOR

TürkTraktör’ün Ankara fabrikasına yaptığı ek yatırımla artık kullanıcılara ‘yerli üretim’ damgasıyla sunduğu

New Holland B serisi kazıcı yükleyiciler, İstanbul’da yapılan tanıtım toplantısı sonrasında ilk kez

İzmir AgroExpo 2020’de kullanıcıların ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

08 Şubat 2020 – Üstün özellikli traktörleriyle Türkiye pazarının lider markası olan New Holland, İzmir AgroExpo 2020’de sergilediği ve kullanıcısına daha çok verim ile konfor sunan üstün özellikli iş makineleriyle, bu alanda da iddialı ürünleri olduğunu ziyaretçilere bir kez daha gösterdi.

New Holland iş makineleri standının en çok dikkat çeken ürünleri ise TürkTraktör Ankara fabrikasının üretim bantlarından ‘yerli üretim’ damgasıyla indirilen ve Türkiye’deki kullanıcılara sunulan New Holland B serisi kazıcı yükleyiciler.

New Holland B Serisi Kazıcı Yükleyiciler artık ‘Yerli Üretim’ damgası taşıyor

B110B ve B115B modelleri ile artık üretimi Türkiye’de yapılan New Holland B serisi kazıcı yükleyiciler, performans söz konusu olduğunda 110 hp motor gücü ve 516 Nm motor torku ile bir adım öne çıkıyor.

Turbo-intercooler hava emiş sistemi ve common rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip son teknoloji motoru sayesinde yüksek performans sanıldığının aksine düşük yakıt tüketimi ile sağlanıyor. Birbirinden üstün özellikleri bir arada sunan yerli üretim kazıcı yükleyiciler, kullanım kolaylığı ve kabin içi konforuyla da operatörlerin zorlu saha şartlarını yaşamaması için her detay dikkatle düşünülerek tasarlandı.

Kompakt Tasarım, Üstün Performans’ın buluşma noktası: C Serisi Mini Ekskavatörler

New Holland iş makineleri standında ziyaretçileri aynı zamanda, iş makineleri ürün gamında ayrıcalıklı bir yere sahip olan C Serisi Mini Ekskavatörlerle de karşılıyor.

New Holland C Serisi mini ekskavatörler 1,7 ila 6 ton aralığında değişen ürün gamı; tenteli, kabinli modelleri ve konvansiyonel, kısa veya sıfır kuyruk yapısına sahip özel versiyonları ile peyzaj, tarım, inşaat, kentsel çalışmalar, bağ-bahçe çalışmaları, drenaj çalışmaları gibi birçok farklı çalışma alanında tercih ediliyor.

New Holland iş makineleri standında ziyaretçilere, TürkTraktör’ün kullanıcıların mekanizasyona erişimini kolaylaştırmak adına hayata geçirdiği farklı çözüm ve kampanyalar hakkında detaylı bilgilendirmeler de yapılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz