BAKİLER LOJİSTİK, TENTELİ TAŞIMALARINI RENAULT TRUCKS İLE YAPACAK

Uluslararası kuru yük taşımacılığı operasyonlarını Mersin merkezli yürüten Bakiler Lojistik, yeni Renault Trucks T 480 çekicileri filosuna kattı.

Bakiler Lojistik Uluslararası Taşımacılık, Türkiye’den Avrupa, Orta Doğu ve Asya hattında kuru yük taşımacılığı yapıyor. Firma, yeni dört adet Renault Trucks T 480 çekici ile tenteli taşımacılık operasyonlarını güçlendiriyor.

Araçları teslim alan Bakiler Lojistik firma sahibi Osman Baki açıklamasında; “Özellikle İtalya Ro-Ro hattını çok yoğun kullanıyoruz ve bu hatta çalışan araçlarımız dorse taşımacılığı yaptığı için aylarca yurda dönüş yapmıyor. Bu nedenle araçlarımızın problemsiz yola devam etmesi ve herhangi bir durumda araç üreticisinin her türlü desteği vermesi çok önemli. Renault Trucks’ın satış sonrası hizmetleri hem Türkiye hem Avrupa’da gelişmiş olduğu için bu araçları tercih ettik” şeklinde açıkladı.

Alımlarında Renault Trucks çekicileri kullanan lojistik firmalarının araçlarından memnuniyetlerinin de etkili olduğuna dikkat çeken Baki; “Türkiye’deki birçok şehirde Renault Trucks çekicilerine ilginin yoğun olduğunun farkındaydık. Mersin ve bölgesinde de trafiğe çıkan Renault Trucks çekici sayısı her geçen gün artıyor” diyor. Bakiler Lojistik’in Renault Trucks ailesine katılmasının önemine değinen Erman Ticari Araçlar Genel Müdürü Emrah Deniz, teslimatta; “Tenteli taşımacılık yapan firmalar, Renault Trucks çekicilerin performans ve verimliliğinden oldukça memnunlar. Bakiler Lojistik’in de araçlarımızdan memnun kalacağına ve memnuniyetlerinin yeni alımların önünü açacağına eminiz” diye belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz