“Best Van Tur Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor.”

Karayolu yolcu taşımacılığı şirketi Best Van Tur, yaptığı yeni otobüs yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2020 yılı için 20 milyon TL’lik dokuz adet otobüs satın alımı gerçekleştiren Best Van Tur, otobüslerinden birini daha teslim aldı.

30 yıldan beri Türkiye şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığının yanı sıra; Irak, İran, Gürcistan ve Türkiye arasında da karşılıklı sefer düzenlemekte olan Best Van Tur yeni satın alımlarıyla filosunda bulunan otobüs sayısını 85’e çıkardı.

Ülkemizin en genç otobüs filosuna sahip markalarından biri olma özelliğine sahip olan Best Van Tur, yol güvenliğine ve teknolojiye verdiği önemle beraber değerli taşlardan ilham alarak özel olarak tasarlanan araçlarıyla da biliniyor. 2020 yılında alımı gerçekleştirilen otobüslerden biri “YAKUT” tan ilham alınarak tasarlandı. Best Van Tur, özel tasarım otobüsünü basına özel düzenlediği lansman daveti ile tanıttı. İstanbul’da gerçekleşen basın lansmanı davetine Best Van Tur CEO’su İrem Bayram ve Mercedes-Benz Koluman Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz