TEMSA’dan 2 şirkete 4 adet Maraton Teslimatı
TEMSA’dan Tokat Seyahat ve Yeni İnan Turizm’e  Maraton teslimatları

TEMSA, normalleşme ile araç teslimlerine hız verdi. Yenilenen modeli Maraton ile şehirlerarası ulaşım şirketlerinden tam not alan şirket, Tokat Seyahat’e 2 adet Maraton, Yeni İnan Turizm’e 2 adet Maraton VIP olmak üzere toplamda 4 adet otobüs teslim etti.

TEMSA Ulaşım Araçları, ihraç ettiği otobüslerle yurtdışında atağa geçerken yurtiçinde de araç parkını genişletmeyi sürdürüyor. Kısıtlamaların esnetilmesiyle birlikte filolarını büyütmeye giden şirketlerin tercihi yine TEMSA oldu. TEMSA son olarak, geçtiğimiz hafta Tokat Seyahat’e 2 adet Maraton, Yeni İnan Turizm’e 2 adet Maraton VIP olmak üzere toplamda 4 adet otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Şehirlerarası otobüs şirketlerinin filolarını yenilemeye hazırlanan TEMSA Maraton, yenilenen yüzü, çevre dostu motoru, düşük yakıt tüketimi, güvenlik ve konfor düzeyi ile büyük beğeni topladı.

30 YIL ARADAN SONRA YENİLENEN İŞ BİRLİĞİ

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ, kısıtlamaların kalkmasıyla sektörün sezon coşkusunu tam anlamıyla yaşayacağına dikkat çekerek, “Aşılanma sürecindeki hızlanma ile geleceğe yönelik umutlar da büyüyor. Bu umutlar yeni yatırımları da getiriyor. Bu sefer yeni yatırımın bizi en çok mutlu eden tarafı ise Tokat Seyahat ile 30 yıldır ara verdiğimiz iş birliği sürecinin tekrar başlaması oldu. Bundan sonraki süreçte Tokat Seyahat ve bölge otobüsçüleri ile iş birliklerimizin artacağına inanıyorum” dedi.    

YENİLENEN MARATONU ÇOK BAŞARILI BULDUK
Yeni Maraton yatırımını firma bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçülerin gerçekleştirdiğini belirten Tokat Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat, “Özarı Tekstil’in firmamızın filosunda çalıştırdığı iki otobüsü daha var. Bu otobüslerle birlikte 4 otobüsleri oldu. Yeni Maraton araçları inceledim ve çok beğendim. Fiyat bakımından diğer markalarla eş değer tuttuğunuzda gerçekten çok başarılı” dedi.

Özarı Tekstil Şirketi sahiplerinden Taha Özyurt ise, Maraton otobüslerin yeniliklerini çok beğendiklerini de ifade ederek, “Yeni yatırım sürecinde elimizde iki adet Maraton otobüs vardı. Bu otobüsleri takasa vererek sıfır Maraton aldık. İncelediğimizde artık araçla ilgili yaşanabilecek hiçbir sıkıntı kalmadığını gördük. Bundan sonraki yatırımlarımızı ise sürece göre değerlendireceğiz” diye konuştu.

YENİ İNAN TURİZM’E 2 ADET MARATON VIP
Niğde merkezli Yeni İnan Turizm filosuna 2 adet TEMSA Maraton VIP otobüs ekledi. Firmaların pandemi sürecinin getirdiği ekonomik kayıpları işletme sürecinde elde edecekleri avantajlarla giderme gayreti içerisinde olduklarına vurgu yapan TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ, “Bu noktada TEMSA Maraton VIP otobüsler, yeni tasarlanmış Euro 6 motoruyla düşük yakıt tüketimi ve geniş bagajıyla tercihte öne çıkıyor. Maraton VIP otobüslerde yolcu konforu da üst düzeye taşınmış durumda. Sahadan gelen olumlu yorumlar da bizleri çok memnun ediyor. Yeni Maraton VIP otobüslerin Yeni İnan Turizm ailesine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

FİLOYU TEMSA İLE YENİLEYECEKYeni İnan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Resul Çelik ise, “Daha önce de filomuzda bulunan Maraton otobüsleri 41 koltuklu yeni teknolojiye sahip otobüslerle yeniledik.   Yenilenen Maraton’un, Euro 6 motorla birlikte yakıt tüketiminin daha düşük olması, peronda yolcunun gözüne hoş gelmesi, koltukların konforu, mesafe genişliğinin yolcuyu memnun edecek düzeyde olması bizi tekrar TEMSA Maraton araç yatırımına yöneltti. Maraton araçlarımızı teslim aldıktan sonra Adana’dan Niğde’ye kadar sanki bir sinema salonunda oturur gibi geniş görüş açısı ile seyahat yapmanın keyfini bizzat yaşadım.  Ayrıca, bagajın büyük olması özellikle bölge insanımızın beraberindeki eşyayı taşıyabilmesi açısından çok önemli. Önümüzdeki dönem 5 adet daha yatırım planımız var. Elimizdeki 2012-2013 model araçları 2021 model ile değiştirmek istiyoruz. Şu anda öne çıkan tek marka da TEMSA gözüküyor” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz