TEMSA’dan Diana Travel’e 5 Maraton, 2 MD9 teslimatı

TEMSA, turizmin başkenti Antalya’da otobüs teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.  Son dönem otobüs yatırımlarında tercihlerini TEMSA’dan yana kullanan turizm taşımacılığının en önemli şirketlerinden Diana Travel, filolarına 5 adet Maraton ve 2 adet MD9 model araç daha ekledi.

TEMSA, Avrupa ve diğer bölgelerdeki başarılı satış grafiğini Türkiye pazarında da hızla sürdürüyor. Son olarak, Turizm sektörünün 44 yıllık markası Diana Travel ile satış anlaşması imzalayan TEMSA, düzenlenen teslim töreni ile 5 adet Maraton ve 2 adet MD9 model aracı şirketlerin filosuna dahil etti.

TEMSA araçları tüm ihtiyaçlara cevap veriyor

Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, filolarına katmış oldukları Maraton otobüsleri ağırlıklı olarak 30 yıllık iç Pazar markamız olan Touristica’nın kültür turlarında kullanmayı planladıklarını belirterek “Bu yıl kültür turunda 18-20 bin aralığında turiste hizmet vereceğiz. Gelecek yılki hedefimiz 30-35 bin arasında turiste hizmet vermek.  Biz son model arabalarla bu işi yapıyor olacağız. Karşılıklı olarak iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum. Bu alışveriş kendi içerisinde birçok dinamiklerle oluştu. İçimizden gelerek yaptığımız, işin finansman matematiğinden çok, duygusal matematiğinin ağır bastığı bir alışveriş oldu. Kendi adıma mutluyum” dedi. TEMSA araçlarının tüm beklentilerini karşılayacak düzeyde olduğunun altını çizen Tonbul şöyle devam etti: “Araçlarla ilgili konuşurken iki noktada talebimiz oldu. Birincisi konforlu koltuklar ve yolcunun rahat edeceği koltuk aralığı.  İkincisi yolcuların memnun kalacağı dijital orta sağlanması. Maraton ve MD9 bunu fazlasıyla karşılıyor. Öte yandan konfor, performans, sunduğu teknoloji ve üzerinde bulunduğu koltuk kadar yolcu alabiliyor olması açısından bence mükemmel araçlar. Deneyimledikçe bunu daha iyi görebileceğiz. TEMSA’yı tebrik ediyorum ve bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz