OtoAsistanım Üye Servis Sayısı 2000’i Geçti
PETRONAS Türkiye Bedelsiz Ürün Kampanyası Başladı

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu OtoAsistanım Dijital Platformu’nun üyesi servis sayısı 2 bini geçerek yeni bir başarı yakaladı. Özel servislere binlerce PETRONAS ürünü kazandıran Bedelsiz Ürün Kampanyası yeniden başladı. Kampanya, 1 Kasım 2021 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında devam edecek.

İstanbul, Türkiye –15 Kasım 2021 – PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu, özel servislerin iş planı ve takibini kolaylaştıracak dijital müşteri hizmetleri yönetim platformu olan OtoAsistanım’a olan ilgi her geçen gün büyüyor. Özel otomobil ve hafif ticari araçlara hizmet veren servisleri öncelikli olarak hedefleyen OtoAsistanım Platformu’na üye olan servis sayısı Türkiye çapında 2 bini geçti.

PETRONAS’ın kullanıma sunduğu OtoAsistanım yoğun talep üzerine üye servislerine yönelik yeni bir kampanyasını daha duyurdu. 1 Kasım 2021 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında en çok sayıda bakım kartı açan ve hatırlatma kuran servislerin ödüllendirileceği yeni kampanyada servislerin platform kullanımını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amaçlanıyor.

Servisler, açılan her bakım kartı ve kurulan her hatırlatmayla puan toplayabilecek ve Türkiye genelinde en çok puan toplayan servisler işlerini daha da iyileştirmeye yardımcı olacak servis ekipmanları kazanma şansı yakalayacak. Bununla birlikte sıralamaya giren bir grup servis ise kendi müşterilerine verebilecekleri bagaj düzenleyici kazanabilecek.

Hem servislere hem de araç sahiplerine yönelik platform

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye tarafından kullanıma sunulan OtoAsistanım, servise gelen müşterilerin araçlarına özgü dijital bakım kartı oluşturarak geçmişe yönelik tüm bakım ve yağ değişim işlemlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor.

OtoAsistanım aynı zamanda araç sahiplerinin de üye olabileceği bir platform. Araç sahipleri, OtoAsistanım sayesinde ücretsiz üye olarak otomobil ya da hafif ticari araçlarının bakım ve yağ değişim zamanı için hatırlatma kurabiliyor, araç muayene tarihi, trafik ve kasko poliçelerinin yenileme tarihlerini de yine hatırlatma kurarak unutma riskini ortadan kaldırabiliyor. Eğer araçlarını götürdüğü servis de OtoAsistanım üyesi ise tüm araç bakımları araç sahiplerinin de erişimine açık hale geliyor.

Temmuz-Eylül arası OtoAsistanım ve PETRONAS iş birliğiyle gerçekleşen kampanyaya üye servisler yine büyük bir ilgi gösterdi. 700’den fazla servis PETRONAS Bedelsiz Ürün Kampanyasına katılarak PETRONAS Syntium, Urania ve Tutela ürünlerinden kampanya dönemi içinde yaptıkları alımlar karşılığında biriktirdikleri puanlarla Bedelsiz Ürün kazandı. Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan OtoAsistanım kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. OtoAsistanım’a dair detaylı bilgilere websitesi ve Instagram hesabı üzerinden erişilebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz