DS AUTOMOBILES’in SINIRLI SAYIDA ÜRETİLEN “LIGNE NOIRE” ÖZEL SERİSİ TÜRKİYE’de!
DS 7 CROSSBACK ’in “ LIGNE NOIRE ” ÖZEL SERİSİ ZARAFET ve SPORTİFLİĞİ BİR ARADA SUNUYOR!

Fransız lüks otomobil üreticisi DS Automobiles, seçkin modeli DS 7 CROSSBACK’in üllkemiz için sınırlı sayıda sunduğu özel serisi Ligne Noire’ı Türkiye’de Kasım ayı itibarıyla satışa sundu. Çeşitli donanım ve tasarım öğelerinin eklendiği Ligne Noire, hakim siyah rengi, şık ve zarif tasarımı, sportif iç detayları ve yenilikçi teknolojisiyle koleksiyonerlerin gözdesi olacak şekilde pazardaki yerini alıyor. DS Automobiles’in asil kimliği ve modern bakış açısıyla Türkiye pazarı için harmanlanan Ligne Noire’da; DS modellerinde alışılagelmiş krom süslemeler yerini parlak siyah süslemelere bırakırken 19 inç ölçüsünde siyah renkli hafif alaşım jantlar tasarımı tamamlıyor. Otomobilin iç mekanı ise Performance Line tasarım konsepti temelinde koltuklar, orta konsol ve kapı içlerinde cömertçe kullanılan Alcantara® ve özel seride sunulan 14 hoparlörlü Focal Electra® Hi-Fi ses sistemi, ses ve ısı yalıtımlı camlar gibi özel donanım ve tasarım özellikleriyle daha da zenginleşiyor. Ayrıca DS 7 CROSSBACK  Ligne Noire özel serisi, DS Automobiles’in avant-garde teknolojileri arasında bulunan DS CONNECTED PILOT, yarı otonom sürüş yardımcısını sunarak farklılığını sadece tasarım değişiklikleri ile değil, teknoloji seviyesi ile de ispatlıyor. 225 BG benzinli ve 130 BG dizel motorlu seçeneklerine sahip Ligne Noire özel serisi,  823.600 TL’den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunuluyor.

DS Automobiles, Premium SUV sınıfındaki iddialı temsilcisi DS 7 CROSSBACK’in  “Ligne Noire” özel serisini Kasım ayı itibarıyla ülkemizde satışa sundu. Sınırlı sayıda üretilen özel seri, tasarım detayları  ve zengin standart donanım listesi ile, hem DS tutkunlarının hem de koleksiyonerlerin yeni gözdesi olmaya aday. Türkçe karşılığı “Siyah Seri” olarak ifade edilen Ligne Noire, iç ve dış tasarımında yaygın olarak siyah rengin kullanılmasıyla özgün bir otomobil olarak dikkatleri çekiyor. Özellikle DS Automobiles ile bütünleşen krom süslemeler yerini parlak siyah süslemelere bırakırken 19 inç ölçüsünde siyah renkli hafif alaşım jantlar, DS Automobiles’in asil kimliğinin ve çağdaş vizyonunun bir yansıması olarak görülüyor. Otomobilin motorsporlarından ilham alan Performance Line tasarım konseptini temel alan iç mekanında da hakim rengi siyah oluştururken, koltuklar, kapı içleri ve orta konsolda cömertçe kullanılan Alcantara®, zarafet ve üst düzey kalite algısını tamamlıyor. 

Şık tasarım, üstün teknolojiyle bütünleşiyor

DS 7 CROSSBACK Ligne Noire özel serisinde yer alan 14 hoparlörlü Focal Electra® Hi-Fi ses sistemi, en gelişkin ses deneyimlerini kullanıcılara sunarken otomobilin ses ve ısı yalıtım özelliklerine sahip camları bu deneyimi optimize ediyor. Ligne Noire özel serisi farklılığını tasarım ve donanım değişikliklerinin yanında, sahip olduğu teknolojilerle de sergiliyor. DS Automobiles’in avant-garde teknolojileri arasında bulunan ve yarı otonom sürüş yardımcısı olarak öne çıkan DS CONNECTED PILOT, tüm Ligne Noire özel serisi otomobillerde yerini alıyor. 225 BG benzinli ve 130 dizel motorlu seçeneklere sahip DS 7 CROSSBACK Ligne Noire, 823.600 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz