Burgan Filo çevreci dönüşme odaklandı Elektrikli araçları bünyesine kattı

Burgan Leasing bünyesinde filo kiralama alanında esnek çözümleri ve ürün çeşitliliğiyle öne çıkan Burgan Filo, sürdürülebilir bir gelecek için elektrikli araçlarla filosunu genişletti. 600 milyon TL’yi aşan araç yatırımlarıyla “çevreci dönüşüme” odaklanan şirket, İngiliz MG markasının ZS EV SUV tipi yüzde 100 elektrikli araçlarıyla hizmet verecek.

Burgan Filo, bünyesine kattığı yeni elektrikli araçlarla daha yaşanılabilir bir dünya ve yeşil gelecek için önemli bir adım attı. Yaptığı yatırım ile sıfır emisyon hedefini ve çevre duyarlılığını gösteren şirket, filosuna Türkiye distribütörlüğünü Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı İngiliz MG markasının ZS EV SUV tipi yüzde 100 elektrikli araçlarını dahil etti.

Teknoloji ve çevre odaklı şirket kültürünü, faaliyet gösterdikleri tüm alanlara entegre ettiklerini ifade eden Burgan Leasing Filo Kiralama Genel Müdür Yardımcısı Saniye Yeşilbaş, “Müşterilerimizi çevreci teknolojilerle tanıştırarak elektrikli araçların kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yeni yatırımlarla filomuzu elektrikli araç yönünden geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Üç yılda filonun yüzde 15’i çevreci olacak”

Burgan Leasing Filo Kiralama Genel Müdür Yardımcısı Saniye Yeşilbaş, sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’da bu yıl ilk kez elektrikli araç satışları konvansiyonel araç satışlarını geçti. Bizim de paydaşı olduğumuz Paris İklim Anlaşması uyarınca, küresel ısınmanın en önemli faktörlerinden olan geleneksel motorlu araçlar yerine ülkemizde de elektrikli araçlara yatırım yapmanın ve müşterilerimizi çevreci alternatiflerle tanıştırmanın bir sorumluluk olduğu düşüncesindeyiz. Öncelikli amacımız, çevreci teknolojileri destekleyerek bu alana yatırım yapmak. Yatırımlarımız sayesinde müşterilerimize sunduğumuz hizmet ve çözümlerde çevreci alternatifler daha fazla öne çıkacak. Yeni araçlarımızı, test ve ikame amaçlı olarak elektrikli araç ile tanışmak isteyen müşterilerimizin hizmetine sunacağız, adreslerinde şarj üniteleri kurulmasına yardımcı olacağız’’ dedi.

Filolarındaki sıfır emisyonlu araç oranını üç yıl içinde yüzde 15’e çıkarmayı planladıklarını belirten Yeşilbaş, 2030 yılına kadar ise filolarının tamamının çevreci ve geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş araçlardan oluşmasını hedeflediklerini aktardı.

Müşteri ve tedarikçi portalı ile esnek ve hızlı çözümler 2019 yılından bu yana operasyonel kiralama iş kolunda hizmet verdiklerini söyleyen Burgan Leasing Filo Kiralama Genel Müdür Yardımcısı Saniye Yeşilbaş, şunları söyledi: “Filo kiralama pazarına iki yıl önce hızlı bir giriş yaptık. Bu alanda müşterilerimize araç politikası danışmanlığından sahip olma maliyetlerinin optimize edilmesine kadar çok geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Değişen talep ve beklentilere uygun esnek çözümler üretiyoruz. Bu doğrultuda yakın geçmişte, müşterilerimizin filo yöneticilerinin tüm araç bilgilerine erişebildikleri ve kendi raporlarını üretebildikleri müşteri ve tedarikçi portalımızı devreye aldık. Araç kullanıcılarımız, tüm taleplerini tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor. Bunlara ek olarak yurtdışındaki mobilite çözümlerinin ülkemize uyarlanması ve Türkiye’ye özgü ihtiyaçlara cevap verecek yazılımlara dönük yatırımlarımız sürüyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz