RENAULT TRUCKS, MÜŞTERİLERİNE ORTA DOĞU’DA MACERA DOLU BİR DENEYİM YAŞATTI

·        Renault Trucks, her yıl organize edilen etkinliğini bu yıl Bahreyn’de düzenleyerek 30’un üzerindeki farklı ülkeden müşterilerini ağırladı.

·        Etkinlik, Bahreyn Uluslararası Pisti’nde Orta Doğu’dan seksen, Afrika, Türkiye ve Cezayir’den yüzlerce kişi dahil olmak üzere dünyanın her köşesinden 450’den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı.

·        Renault’un farklı model çekici ve kamyonları, dünyaca ünlü Formula 1 pistinde boy gösterdi.

·        Çeşitli atölyeler ve eşsiz test sürüşleri düzenleyen Renault Trucks, araçlarını unutulmaz bir deneyim ile tanıttı.

Bahreyn’de gerçekleşen Renault Trucks Xperience Days 2019, dört ayrı maceraya bölünen benzersiz bir deneyim ile 450 uluslararası taşımacılık profesyonelini bir araya getirdi.

İlk etapta Renault Trucks’ın uzun yol T serisi, inşaat gamı olan K ve C serisi araçların en yeni modelleri ile unutulmaz test sürüşleri gerçekleştirildi.

İkinci ve üçüncü bölümlerde Renault Trucks’ın ürün, güvenlik, yakıt tasarrufu, satış sonrası ve finansal hizmetler gibi toplam çözümlerini kapsayan atölye çalışmaları düzenlendi. Renault Trucks’ın uzman ekibi ve müşteriler, toplam sahip olma maliyetlerini en ideal noktaya getirerek karlılıklarını arttıracakları akıllı taşımacılık çözümlerini birlikte incelediler. Böylece hem Renault Trucks’ın çözümleri hem de müşterilerin beklentilerinin aynı anda paylaşıldığı interaktif bir platform yaratıldı.

Son olarak dördüncü bölümde, katılımcılar eğlence ve macera dolu bir sürüş deneyimi yaşadı. Profesyonel sürücüler ile katılımcılar, cesaret gerektiren Land Rover Experience sürüşleri ve

Renault Clio otomobiller ile yarış pistinde kopilotluk yapma deneyimini heyecan dolu dakikalarla tamamladılar.   

Etkinlik sonrasında görüşlerini paylaşan Renault Trucks Başkanı Bruno Blin; “Bahreyn’de düzenlediğimiz etkinliğimizde dünyanın farklı yerlerinden katılan 450’nin üzerinde misafirlerimiz ile çok keyifli ve verimli paylaşımlarda bulunduk. Kamyon ve çekicilerimizin avantajlarını bir kez daha hep beraber deneyimledik. Müşterilerimizin son derece objektif ve olumlu geri bildirimleri bizleri gururlandırdı. Uzun yol çekicilerimiz olan T serisi, zaten her zaman çok takdir ediliyor. Bazı müşterilerimiz ise inşaat segmenti için sunduğumuz C ve K serisi kamyonlarımız ile ilk defa test sürüşü yaptılar. Sonuçlardan hem müşterilerimiz hem de bizler çok memnunuz” diye belirtti.

Etkinliğe katılan müşteriler, çok olumlu geri bildirimlerde bulundular; “Renault Trucks etkinliğine ilk kez katılıyoruz. Büyük bir kamyon filosuna sahibiz ve bugün Renault kamyonların test sürüşlerinde çok etkileyici bir deneyim yaşadık. Kamyonlar çok sağlam, mükemmel kalitede, konfor beklentilerimizin ötesinde, gerçekten etkileyici” diye belirtti.

“Renault Trucks açıkça pazarda güçlü bir marka; Sadece araçları sağlam, verimli değil, aynı zamanda Renault Trucks ile olan ilişkilerimiz ve yakınlığımız, doğru çözüm ortağı olduklarına inanmamızın sebepleridir. ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz