Opel’de Sonbahara Özel Sıfır Faizli Kredi İmkanları!

Opel Türkiye, eylül ayında hem binek hem de ticari araç modellerindeki özel teklifleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Birbirinden çekici binek ve SUV modellerinde müşterilerine çeşitli olanaklar sunan Opel, başarılı ticari araç modellerinde 75 bin TL için; 15 ay vade ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunuyor. KOBİ’lere özel indirimlerle yeni araç sahibi olmak isteyenleri ise Opel Showroom’larına bekliyor. Altıncı nesli ile yollardaki yerini alan ve yenilenen tasarımı kadar sınıfının ötesindeki teknolojileriyle de dikkatleri üzerine çeken yeni Opel Astra, 120 bin TL için; 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkânıyla 668.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sahip olduğu üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturan Opel, eylül ayında da binek ve ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Markanın cesur, yalın ve modern Alman tasarım ögelerini taşıyan, altıncı nesli ile yollardaki yerini alan yeni Opel Astra, 150 bin TL için; 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi veya 120 bin TL için; 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkânıyla 668.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Opel’in cesur ve yalın tasarımı, dijital kokpit özelliği ve üstün Alman teknolojilerini bir arada sunan SUV’daki amiral gemisi yeni Opel Grandland, 150 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi veya 110 bin TL için; 12 ay vade, sıfır faizli kredi imkânıyla 899.900 TL’den başlayan fiyatlarla showroom’larda yeni sahiplerini bekliyor. Markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli Mokka, 75 bin TL için; 15 ay vade, sıfır faizli kredi veya 100 bin TL için; 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla 776.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve bu meslek gruplarının birinci derece yakınları Opel Mokka’ya özel ek indirim fırsatlarıyla sahip olabiliyor.

Opel’in yeni tasarım dilini en iyi şekilde yansıtan modelleri arasında yer alan Crossland, 75 bin TL için; 15 ay vade ve sıfır faizli kredi veya 100 bin TL için; 15 ay vade,  %0,99 faizli kredi seçeneğiyle müşterilerine sunuluyor. En çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Crossland, 574.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Opel’in sürüş keyfiyle öne çıkan hatchback modeli Corsa, 55 bin TL için; 12 ay vade, sıfır faizli kredi veya 75 bin TL için 15 ay vade, %0,99 faizli kredi imkânıyla 499.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

“İşi Almanlara Bırakın” sloganıyla ticaride hayatı kolaylaştıran ve işinin profesyonellerine pragmatik çözümler sunan Opel, binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştirerek KOBİ’lerin her ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Opel, tüm ticari araç ürün ailesinde eylül ayına özel 75 bin TL için; 15 ay vade, sıfır faizli kredi veya 100 bin TL için; 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçenekleri ve KOBİ’lere sunduğu ek tekliflerle fark yaratıyor. Binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştiren Combo Life’a, 488.900 TL’den; çok yönlü kasası ve yüksek taşıma kapasitesiyle öne çıkan Combo Cargo’ya ise 381.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Yüksek taşıma kapasitesi ve akıllı teknolojileriyle ticarette işleri kolaylaştıran Vivaro Cargo, 509.900 TL’den; Vivaro City Van ise 629.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ergonomik tasarımı, yenilikçi teknolojileri, üstün Alman mühendisliği ve iyi düşünülmüş detaylarıyla yeni Zafira Life 834.900 TL’den başlayan fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Opel, eylül ayında yeni kampanya olanaklarına ek olarak; birbirinden farklı ödeme çözümlerini de beraberinde sunuyor. Geniş ticari ürün gamı ve üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturduğu yeni binek modelleriyle Opel, eylül ayında müşterilerini showroom’larına davet ediyor. Ayrıca Opel modellerini online olarak keşfetmek isteyenler, yenilenen Opel Türkiye web sitesi üzerinden tüm detaylara erişebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz