TEMSA’DAN FRANSA’YA DEV YATIRIM

TEMSA FRANSA’DA ŞİRKET KURDU

Otobüs pazarının lider markası Temsa, Amerika’dan sonra Fransa’da da kendi dağıtım ve servis ağı organizasyonunu oluşturdu.

Temsa, yurtdışı pazarlarında yeni atılımlar yapmaya devam ediyor. Temsa ihracat pazarları arasında 1’inci sırada yer alan Fransa’da yeni bir yapılanma süreci başlattı.

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri 5 bini aşkın otobüs ihracatı ile Fransa’nın en güçlü ve yaygın otobüs markaları arasında bulunduklarını belirten Temsa CEO’su Aslan Uzun, “Temsa olarak Fransa pazarına adım atışımızın 20’inci yılında yeni yatırımız ile bir adım daha ileri gidiyoruz. Amerika ve Almanya’dan sonra yurtdışında üçüncü şirketimizi Fransa’da kurduk. Hem Fransa hem de tüm Avrupa pazarında daha büyük hedeflere koşma stratejisi çerçevesinde aldığımız bu kararla Fransa genelinde satış, satış sonrası hizmetler, yedek parça ve ikinci el organizasyonumuzu oluşturduk. Böylece Fransa’da müşterilerimize çok daha hızlı çözümler sunabileceğiz, onları yeni ürünlerimizle çok daha kolay tanıştıracağız. Ayrıca bu organizasyon bize diğer Avrupa ülkelerine yönelik hedeflerimizde ve Pazar payımızı büyütmede çok önemli avantajlar sağlayacak” dedi.

Temsa’nın yurtdışı açılımlarının Fransa ile sınırlı kalmayacağını da vurgulayan Aslan Uzun, “Geniş ürün gamımız ve özellikle elektrikli otobüs konusunda attığımız adımlar ile Temsa markamızın Avrupa ve Amerika’da çok daha güçlü bir konuma geleceğine inanıyoruz. “ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz