Turse’ den Büyükelçilere sertifikalı VIP servis

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Antalya’da ağırlanan büyükelçilerin transferleri, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından yetkilendirilen şirketlerce sertifikalandırılan TURSE tarafından üstlenildi.

ANTALYA’DA Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından COVID – 19 salgını nedeniyle gerçekleştirilen Büyükelçiler Bilgilendirme Toplantısı’nın konuklarının transferleri, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından yetkilendirilen şirketlerce sertifikalandırılan TURSE taşımacılık tarafından yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın misafiri olarak Ankara’dan Antalya’ya gelen büyükelçiler, uçaktan indikten sonra alınan COVID – 19 tedbirleri kapsamında otobüslere bindi. Organizasyon boyunca transferlerini gerçekleştirecek olan otobüslere sıkı güvenlik önlemleri altında binen büyükelçiler, TURSE tarafından alınan ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ kuralları hakkında da bilgilendirildiler. Sosyal mesafe kuralları gereği oturma düzeninin aralıklı olarak yeniden revize edildiği otobüslerde, her sefer sonrası azot içerikli dezenfekte  işlemlerinin gerçekleştirildiği açıklandı.

COVID – 19 GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI TURSE Genel Müdürü Ali BABACANOĞLU,  25 yıllık tecrübe ile otobüs ve VIP servis araçlarıyla TURSE olarak, Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde, ‘tur ve transfer amaçlı karayolu taşıt işletmelerinde pandemi süresince uygulanacak olan COVID – 19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri kapsamında tüm koşulları yerine getirdiklerini söyledi. Tüm dünyaca geçerliliği tanınan sertifikanın, COVID – 19 güvenlik kurallarının tam olarak uygulanması sonrası gerçekleştirilen denetimlerce verildiğini hatırlatan  Ali BABACANOĞLU, “Bu sertifikaya başvuran ve almaya hak kazanan ilk taşımacılık firmaları arasında yer alıyoruz. Güçlü bir alt yapısı olan marka olarak, tüm dünyada olduğu gibi salgınla mücadele aşamasında bizde güvenlik kurallarına tam olarak riayet ediyoruz. Bu organizasyon kapsamında büyükelçilere, en üst düzeyde aldığımız önlemlerle hizmet ederek Türkiye’de turizmin ne kadar güvenli olduğunu ispat etmiş olacağız. Antalya ve dolayısıyla Türkiye’nin turistik seyahatlere hazır olduğunu, misafirlerimizin güvenle tatillerini geçirebileceklerini, büyükelçilerimizin şahitliğinde göstermiş olacağız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz