Grandtur Turizm, 15 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu güçlendiriyor

  • Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, 15 adet Mercedes-Benz Sprinter’ı Gelecek Otomotiv İstanbul lokasyonunda düzenlediği tören ile Grandtur Turizm’e teslim etti.
  • Grandtur Turizm, teslim aldığı 15 adet Sprinter ile hizmetlerini güçlendirirken, filosunu genişletiyor.

İstanbul merkezli ve Türkiye’nin her yerinde turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Grandtur Turizm, yeni araç alımında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Teslim aldığı 15 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu gençleştiren Grandtur Turizm, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânlarından faydalandı.

Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv’in İstanbul lokasyonunda gerçekleştirilen törende araçlar, Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak ve Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Bekir Koman, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Gökhan Mede ve Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün tarafından Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi’e teslim edildi.

Mercedes Benz Otomotiv Tic. ve Hiz. A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “2019 yılında segmentinin en fazla tercih edilen aracı olan Sprinter, konfor ve güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Sunduğumuz uygun finansman koşulları ve üstün satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin tercihi olmayı sürdürüyoruz. Grandtur Turizm gibi alanında öne çıkan markaları müşteri portföyümüze katmak bizi onurlandırıyor. Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu genişleten Grandtur Turizm’in yeni araçlarının şirketlerine hayırlı olmasını diliyor, Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi başta olmak üzere, tüm Gelecek Otomotiv çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi: “Pandemi etkisiyle tüm sektörlerde olduğu gibi turizmde de yaşanan zorlu sürece rağmen filomuzu Mercedes-Benz’e duyduğumuz güven ve sundukları uygun finansman koşullarıyla genişletiyoruz. 15 adetlik yeni Mercedes-Benz Sprinter ile müşterilerimize en iyi, kaliteli ve konforlu hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Başta Mercedes-Benz yetkilileri olmak üzere Gelecek Otomotiv yöneticileri ve bu alımı gerçekleştirmemizde uygun kredi imkânları sağlayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerimi sunuyor, araçlarımızın hem şirketimize hem de Mercedes-Benz ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz