BAŞ-KA Grup filosunu 5 adet MAN çekici ile güçlendirdi

MAN’ın, ileri teknolojinin yanı sıra yüksek performans, dayanıklılık ve yakıt tasarrufu ile fark yaratan çekicileri ağır iş kollarında hizmet veren firmaların da gözdesi olmaya devam ediyor. Madencilik, inşaat, yol ve üst yapı alanında Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer alan BAŞ-KA Grup’un, grup şirketlerinden Kaan Yol İnşaat San. ve Tic. A.Ş., 5 adet TGS 18.470 4X2 BLS GA Retarder çekici ile güçlendirdi.

Müşterilerini ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak gören Türkiye ithal kamyon pazarının geleneksel lideri MAN; her alanda olduğu gibi inşaat, yol ve altyapı alanlarında hizmet veren firmaların da ilk tercihi olmaya devam ediyor. MAN çekicileri; ileri teknoloji, yüksek performans, dayanıklılık ve yakıt tasarrufunun yanı sıra satış ve satış sonrası hizmetler noktasında verdiği desteklerle ağır iş kollarında hizmet veren firmalardan yoğun talep görüyor.

Sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla nedeniyle MAN’ın ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olmaya karan veren son firma ise; madencilik, inşaat, yol ve üst yapı alanında Türkiye’nin önemli firmalarından bir olan BAŞ-KA Grup oldu. 1999 yılından bu yana Türkiye’nin farklı bölgelerinde başarılı projelere imza atan BAŞ-KA Grup’un, yol ve üst yapı işlerini yapan grup şirketlerinden Kaan Yol İnşaat San. ve Tic. A.Ş., araç filosunu 5 adet MAN TGS 18.470 4X2 BLS GA Retarder çekici ile güçlendirdi.

MAN’ın satış sonrası verdiği destek işlerimizde büyük kolaylık sağlıyor

MAN’ın Ankara, Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müşteri Temsilcisi Engin Karaoğlu, sembolik MAN anahtarını Kaan Yol İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Yetkilisi Hakan Öz’e teslim etti.

Teslimat töreninde yaptığı konuşmada MAN olarak, müşterilerini ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak gördüklerini ve bu anlayışla hareket ettiklerini belirten Engin Karaoğlu, yeni araçların BAŞ-KA Grup’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Hakan Öz ise konuşmasında, MAN’ın sahip olduğu kalite ve sunduğu avantajların yanı sıra satış sonrası verdiği hizmetlerin kendilerine işlerinde büyük kolaylık sağladığını kaydetti. Öz, satın aldıkları araçların da yapımı süren Niğde-Pozantı yolunda çalışacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz