Continental’in efsane ’eighty’si TKC 80 BMW motosikletlerinde

BMW motosikletleri ile işbirliğini güçlendiren Continental, şimdi de BMW R nineT Urban G/S modelinin orijinal ekipmanı oldu. Macera severler, satın alacakları 2021 model BMW motosikletlerinde Continental TKC 80 arazi lastikleriyle yollarda olacaklar.

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental’in TKC 80 arazi lastikleri, piyasaya sürülmesinden 35 yıl sonra hala tercih edilen macera lastiği olmaya devam ediyor. Continental TKC 80 kara yolu/arazi lastikleri 2021 model BMW R nineT Urban G/S motosikletlerinin de orijinal ekipmanı oldu. Continental’in TKC 80 arazi lastikleri, kendi kendini temizleyen sırt deseni, yumuşak yüzeylerde yüksek düzeyde yan stabilite ve kilometre performansı ile BMW R 1200 GS / Adventure, KTM 1290 Super Adventure R ve Husqvarna 701 Enduro modellerinin de orijinal ekipmanı olarak kullanılıyor.

Macera sever sürücülerin favorisi 1985 yılında piyasaya çıkan orijinal “eighty“, günümüzde de sürücülerin favorisi olarak kullanılıyor. Yıllar geçtikçe mevcut şasi teknolojisinin ihtiyaçlarına göre uyarlanarak macera sever sürücülerin bir numaralı favorisi haline gelen bu kara yolu/arazi lastiği, blok desenli profilinin yanı sıra olağanüstü yol tutuş kabiliyetiyle de kullanıcılarını güvende hissettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz