RENAULT TRUCKS, D-MED KAMYONUNUN GÜCÜ VE KONFORU İLE TÜRKİYE TURUNDA

Renault Trucks, yurt içi taşımacılığına yeni standartlar getiren D-MED kamyonu ile 24 Mayıs Pazartesi günü Türkiye turuna çıkıyor. 6 Temmuz’a kadar devam edecek tur rotasında, 11 ilde toplam 29 ayrı noktada taşımacılık profesyonelleri ile buluşulacak.

Renault Trucks, yurtiçi taşımacılık operasyonları için sunduğu Renault Trucks D-MED 4×2 ve 6×4 kamyonlarını Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde düzenlenecek özel rotada taşımacılık profesyonelleri ile buluşturacak. Yetkili bayilerin de katılımıyla 24 Mayıs’ta İstanbul’da başlayacak etkinlikler, 6 Temmuz’da Ankara’da tamamlanacak.

Renault Trucks’ın 250 bg ve 280 bg alternatifleri ile sunduğu D-MED kamyonlar, segmentinde opsiyonel olan birçok özelliği standart hale getiriyor. D-MED kamyonlarda tam otomatik şanzıman, havalı süspansiyon ve klima, standart olarak sunularak sürüş konforu en üst noktaya çıkartılıyor. Renault Trucks D-MED, şehir içi ve şehirler arası uygulamalara mükemmel şekilde uyum sağlayan Euro 6 motor donanımına sahip.  Hareketli aksamı, geniş bir teknoloji ve güç seçeneği ile düşük tüketim ve bakım giderleri sunuyor. Otomatik şanzımanın pozitif etkisi ve aracın diğer donanımları sayesinde üstün bir yakıt tasarrufu avantajı yakalanıyor.

Tüm taşımacılık hizmetleri için üstyapıya hazır

Renault Trucks D-MED kamyonlar, 4×2 ve 6×2 seçenekleri ile sunuluyor. Tüm üstyapı yüksekliklerine ve tüm kabinlere uyarlanabilen bileşenlerin çeşitliliği ve süspansiyon elemanlarının donanımı sayesinde bütün üst yapı gerekliliklerini karşılıyor. PTO’lar, elektrikli ve elektronik arayüzler, şasi kollarında konsollar gibi birçok düzenleme tüm dağıtım faaliyetleri için gerekli donanımın montajına olanak sağlıyor.

Renault Trucks D-MED serisi, müşterilerin taşımacılık operasyonlarına yeni standartlar getiriyor

Renault Trucks D- MED serisi, ağır yük, havaleli yük, şehir içi ve şehirlerarası taşıma ve dağıtım alanlarındaki her türlü beklentiyi en ideal şekilde karşılıyor. Yüksek manevra kabiliyeti ve otomatik şanzıman kullanımı, şehir içi dağıtım başta olmak üzere tüm operasyonlar için kolaylık ve konfor avantajı sunuyor. Türkiye turundan önce açıklamada bulunan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu;

“D-MED serimiz, segmentinin en prestijli, verimli ve yüksek donanımlı aracı olarak ön plana çıkıyor. Araç özellikleri, yüksek yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyetleri sayesinde sağlanan avantajlı işletim giderleri, operasyonlara değer katıyor. Sektörde opsiyonel olan otomatik şanzıman, havalı süspansiyon ve klima gibi birçok özellik D-MED serisinde standart donanım” diye belirtiyor.

D-MED kamyonlara Türkiye turuna özel kampanya

Etkinlik kapsamında özel bir kampanya da başlıyor. 30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile 250.000 TL’lik kredi kullanımı, 12 aya kadar %0,618 ve 400.000 TL’lik kredi ise 24 aya kadar %1,24 faiz avantajları ile sunuluyor. Bu seçeneklere alternatif olarak Renault Trucks Onaylı Parçalarda geçerli olan 10.000 TL değerinde “Servis Kuponu” da tercih edilebiliyor. Stoklarla sınırlı kampanya ve Servis Kuponu ile ilgili detaylı bilgiye, tüm Renault Trucks Yetkili Bayileri’nden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz