Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik’e 200 adet Actros teslim etti

  • Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik’e gerçekleştirdiği filo teslimatlarına 200 adet Actros teslimatı ile bir yenisini daha ekledi.
  • Akkoç Lojistik, teslim aldığı Mercedes-Benz yıldızlı araçlarını yurt içi nakliye alanında kullanacak.
  • Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk ve Akkoç Lojistik’in yetkilileri katıldı.

Mercedes-Benz Türk, 2004 yılından bu yana iş ortaklığı yaptığı Akkoç Lojistik firmasına gerçekleştirdiği filo teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen 113 adet Actros 1845 LS, 81 adet Actros 1848 LS, 5 adet Actros 1851 LS, 1 adet Actros 2632 LD olmak üzere toplam 200 adet Actros satın alan Akkoç Lojistik, yeni araçlarını uluslararası nakliye alanında kullanacak. Akkoç Lojistik, teslim aldığı yeni araçlarıyla filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 245 adede, toplam araç sayısını ise 254 adede yükseltti.

Teslimatları tamamlanan araçlar için 9 Şubat tarihinde Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törene; Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes-Benz Türk TruckStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu, Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri Kamyon Pazarlama Müdürü Ahmet Çevik, Gelecek Otomotiv CEO’su Bekir Koman, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Direktörü Serdar Ulağ, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Filo Müdürü Yusuf Odabaş, Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç, Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Akkoç ve Akkoç Grup Lojistik Direktörü Arif Uğur katıldı.

Entegre lojistik çözümleri ile müşterilerine lojistik hizmetinden daha fazlasını sunmayı hedefleyen Akkoç Lojistik ile Mercedes-Benz Türk arasında 2004’ten beri süren iş birliği, 200 adetlik teslimatla güçlenerek devam ediyor. Tamamlanan teslimatla birlikte, Akkoç Lojistik’in 2012 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 700 adedi aştı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “17 yılı aşan bir iş ortaklığımız bulunan Akkoç Lojistik ile yine büyük bir teslimata imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Aksaray Kamyon Fabrikamızda müşterimizin talepleri doğrultusunda üretilen Actros model araçlarımızın Akkoç Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç ise, ‘’Firmamız ilk günden bugüne benimsemiş olduğu değerlerden ve çalışma azminden hiç taviz vermeden; müşteri önceliklerini her zaman ön planda tutan, kendisini sürekli yenileyen ve teknolojiyi devamlı takip eden bir anlayış ile çalışmaktadır. Mercedes-Benz’i seçmemizde; araçların kalitesi, yedek parça bulunabilirliği, yaygın servis ağı ve araçların ülkemizde üretilmesi önemli etkenlerdi. Ancak, tüm bunların yanı sıra Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı uygun finansman şartları, Mercedes-Benz Türk satış ekibinin bizlere yaklaşımı ve tam uyumu ile Mercedes-Benz Yetkili Bayii Gelecek Otomotiv’in desteği ve koordinasyonu da seçimimizde çok önemli bir rol oynadı. İnanıyorum ki, iki şirket arasında uzun yıllara dayanan iş birliği önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir’’ diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz