Tüm Dacıa modellerinde 5 yıl garanti

  • Mayıs ayı itibarıyla Dacia sahibi olmak isteyenler için tüm modellerde toplam 5* yıl garanti fırsatı sunuluyor.
  • 3 yıl üretici garantisine ek olarak, +2** yıl uzatılmış garantiyle toplamda 5 yıl* boyunca, garanti kapsamında yer alan arızalar için ücretsiz orijinal Dacia yedek parçaları ile onarım ve 7×24 Dacia yol yardımı hizmeti kullanıcıları bekliyor.

Dacia, kullanıcı odaklı yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak için yeni uygulamalarını sürdürüyor. Mayıs ayı itibarıyla tüm modelleri için toplamda 5* yıl garanti sunan Dacia, 3 yıl üretici garantisinin yanında +2** yıl uzatılmış garantiyle, risklere karşı güvence sağlıyor.

Dacia Yetkili Satıcıları, 3 yıl üretici garantisi kapsamında üretim ve montaj ile ilgili tüm sorunlar için ücretsiz olarak servis hizmeti sunuyor ve kullanıcılar orijinal parçalarla yüksek kaliteli onarım avantajından yararlanılabiliyor.

Üretici garantisine ek olarak Dacia, kullanıcıların araçlarını yıllar boyunca güvenle kullanmalarını sağlayacak +2** yıl uzatılmış garanti hizmeti de sunuyor. Bu hizmet sayesinde toplamda 5* yıl boyunca, üretici garantisi kapsamında yer alan arızalar için, aracın mekanik, elektronik ve elektrikli parçalarının değişim ve onarım avantajından yararlanılabiliyor. Ayrıca bu durumlarda 365 gün 24 saat çekici hizmeti de alınabiliyor. Uzatılmış garantiyle birlikte, tüm Türkiye’de Dacia profesyonellerinden garanti hizmeti alma imkânı sunuluyor.

Tüm fırsatların yanında, +2 yıl** uzatılmış garanti sigorta poliçesi, aracın satılması durumunda yeni sahibine devredilebiliyor. Bu uygulama sayesinde aracın 2. el değeri de artıyor.

5* yıl garantiyle birlikte Dacia, kullanıcılarının güvenli sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

Üretici garantisine ek olarak sunulan +2 yıl Uzatılmış Garanti sigorta ürünü, uzatılmış garanti sigorta poliçesi ile BNP Paribas Cardif Sigorta A.Ş. tarafından sağlanmaktadır (100.000 km sınırı içinde kalması durumunda). Uzatılmış garantiden yararlanmak için 0 km araç satışından itibaren periyodik olan/olmayan tüm bakım ve onarım hizmetlerinin Dacia Yetkili Servisleri tarafından verilmiş olması gerekir.

*(3 yıl/100.000 km üretici + 2 yıl** uzatılmış garanti sigorta poliçesi ile BNP Paribas Cardif Sigorta A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.)

**Toplam 5 Yıl / 100.000 km sınırı içinde kalması durumunda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz