Komatsu teknisyenleri yarıştı,

kazanan Komatsu müşterileri oldu

İş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu’nun satış sonrası tüm bakım onarım desteğini en iyi şekilde vermek üzere eğitilmiş, donanımlı teknisyenleri arasında KomTech Teknisyen Yarışması düzenlendi. 25 Nisan 2019 tarihinde Gebze’deki Temsa İş Makinaları İstanbul Teknik Merkezi’nde yapılan yarışma sonucunda en hızlı, en doğru ve en sistematik hizmeti veren ilk 3 teknisyen ödül aldı.

Satışın her aşamasında verdiği bütünsel hizmet ile müşterilerinin çözüm ortağı olmayı hedefleyen Temsa İş Makinaları’nın Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu, en iyi hizmet veren 3 teknisyenini belirlemek üzere Komtech Teknisyen Yarışması’nı düzenledi. 25 Nisan tarihinde Gebze’deki Temsa iş Makinaları İstanbul Teknik Merkezi’nde gerçekleşen KomTech Teknisyen Yarışması’nda, 2018 yılı boyunca gösterdikleri performans sayesinde seçilen 8 teknisyen yarıştı. Bu yarışmaya katılmaya hak kazanan teknisyenler, 2018 yılı boyunca tüm Türkiye’de gerçekleştirilen eğitimlerde en iyi performansları sergileyenler arasından seçildi.

Temel olarak makine üzerinde gerekli kontrolleri eksiksiz ve doğru akış içerisinde yapması, arızaları en hızlı ve doğru şekilde tespit etmesi beklenen yarışmacılar ayrıca şikayet sahibi operatör ile süreç boyunca iletişimi ve onu gerekli aşamalarda bilgilendirip bilgilendirmediği ile ilgili de değerlendirildi. Tüm bu değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan teknisyenler, Tekirdağ Özen Makine’dan Selim Nergiz, İzmir Beşler İş Makinaları’ndan İsmail Güney ve Ankara Galen Grup Servis’den Koray Özden ödüle hak kazandılar. Özen Makine’dan Selim Nergiz’e 1.’lik ödülünü takdim eden Temsa İş Makinaları İş Makinası Satış ve Satış Sonrası Grup Müdürü Burçak Birand, ödül töreninde şunları söyledi: “Temsa İş Makinaları olarak müşterilerimizin çözüm ortağı olma vizyonumuz doğrultusunda çok donanımlı bir satış sonrası ağı oluşturduk. Eğitimli ve kalifiye teknisyenlerimiz de bu ağın en önemli parçalarından biri. Sizin sayenizde sunduğumuz üstün bakım-onarım hizmetleri ile makinalarımızın performansını, verimini ve kullanım süresini artırıyoruz, müşterilerimizin yüzünü güldürüyoruz. Yine sizin sayenizde sektör standartları da yukarı çekiliyor. Hepinize öğrenme isteğiniz, işinize şevkle hevesle sarıldığınız ve sahada bizi ve değerlerimizi en iyi şekilde yansıttığınız için teşekkür ederim.”

  1. olan İsmail Güney’e ödülünü Komatsu Ortadoğu Genel Müdürü Yoshihisa Hayashi verirken, 3 olan Koray Özden ise ödülünü Temsa İş Makinaları İş Makinaları Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İsmail Öner’in elinden aldı.

Yarışmada birincilik ödülünü kazanan Selim Nergiz, Dubai’de gerçekleştirilecek 2019 Komatsu Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi teknisyenler yarışması Komatsu ATC’de (Advanced Technical Competition) Türkiye’yi temsil edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz