BMW Motorrad En Yeni Modellerini

Big Boyz Festival’de Meraklılarıyla Buluşturacak

BMW Motorrad, 15 – 16 Haziran tarihleri arasında Kemer Country’de düzenlenecek aksiyon ve eğlencenin adresi Big Boyz Festival’de en yeni modelleriyle katılımcılarla buluşacak.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, macera tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle bu yıl 3.’sü düzenlenecek hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’e en yeni modelleriyle renk katacak. Festivalin  dikkat çekici stantlarından birine ev sahipliği yapacak olan BMW Motorrad, R 1250 GS Adventure, R 1250 GS, F 850 GS Adventure, R nineT Pure ve R nineT Urban G/S modelleriyle motosiklet severlerin karşısına çıkacak.

BMW Motorrad’ın da katılımcıları arasında yer aldığı Türkiye’nin ilk hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival, 15 – 16 Haziran tarihlerinde Kemer Country’de gerçekleştirilecek. Uçak, otomobil, motosiklet, spor, eğlence, müzik, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar ile deneyimleri, 15 bin metrekarelik alanda meraklılarıyla buluşturacak Big Boyz Festival eğlenceli partilere ve renkli konserlere ev sahipliği yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz