ADIYAMAN’DA PIRELLI LASTİKLERİNE YOĞUN İLGİ… 

Pirelli ve Adıyaman’daki öncü bayisi Şahin Oto Lastik, bu yıl 4.sü Adıyaman’da gerçekleştirilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. 5 gün boyunca süren ve yaklaşık 60 bin kişilik bir katılımın olduğu fuarda Pirelli lastiklerine ilgi yoğun oldu.

Pirelli’nin Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya bölgesindeki öncü bayisi Şahin Oto Lastik, bölgenin önemli fuarlarından Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na bu yıl uzman bir ekip ve geniş ürün gamıyla katıldı. Etkinlikte, Pirelli’yi temsilen Bölge satış yöneticisi Bünyamin Arslantaş yer alırken, Pirelli bayisi Şahin Oto Lastik’i temsilen Ali Kamber Şahin katıldı. 

Fuar sonrasında bir değerlendirme yapan Pirelli Bölge Satış Yöneticisi Bünyamin Arslantaş, “Fuara yaklaşık 60 bin kişilik bir katılım oldu. Hem bayimiz hem de bizim açımızdan; bölgede marka ve kalite bilinirliği adına yaptığımız verimli bir etkinlik oldu. Geniş ürün gamımızın yanı sıra bölgedeki öncü bayimiz Şahin Oto Lastik’in sunduğu hizmet ve servisleri de tanıtma imkanı bulduk. Genel bir değerlendirme yaptığımızda araçlarda özellikle 17 jant ve üzeri fabrika çıkış lastiklerinin önemli oranda arttığını gördük. Bölgede 4 mevsim lastiklerimize ve Carrier hafif ticari lastiklerimize önemli bir talep var. Ayrıca, Pirelli tarafından geliştirilen lastiğin patlaması durumunda güvenli sürüş sağlayan ‘kendini tamir etme’ özelliğine sahip Seal Inside lastiklerimize de oldukça büyük ilgi vardı. Bu bölgedeki müşterilerimizin ihtiyaçlarını, markamızı en iyi şekilde temsil eden bayimiz Şahin Oto Lastik ile karşılamaya devam edecek, büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

 Şahin Oto Lastik, üç şehirde Pirelli müşterilerine geniş kapsamlı hizmetler sunuyor

Adıyaman bölgesinde 6 yılı aşkın süredir lastik hizmeti veren Pirelli bayisi Şahin Oto Lastik; Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya merkezi ve ilçelerinde toptancı olarak faaliyet gösteriyor, pazarın tüm lastik ihtiyacını karşılayabilecek şekilde stoklu çalışan bayi, Pirelli müşterilerine ayrıca rot, balans, lastik oteli hizmeti de sunuyor.

Pazarda lider konumuyla müşteri memnuniyetini odağa alan Şahin Oto Lastik, bölgedeki ikinci şubesini 2019 yılı 3.çeyreğinde aktif hale getirmeyi planlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz