2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Mercedes-Benz’den emisyonsuz bir gelecek

  • Mercedes-Benz, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’na farklı otomobil ve hafif ticari araç modellerinin lansmanlarıyla damga vurmaya hazırlanıyor.
  • İlk defa sergilenecek olan tamamen elektrikli EQ konsept modelinin, fuarın yıldızı olması bekleniyor.
  • Fuar standında ayrıca A- ve B-Serisi modellerinin şarj edilebilir hibrit versiyonları, tamamen elektrikli EQV, yeni GLB ve Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC de ilk defa sergilenecek.
  • Mercedes-Benz basın toplantısı 10 Eylül, Türkiye saati ile sabah saat 10.20’de gerçekleşecek ve https://media.mercedes-benz.com/iaa2019 adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Mercedes-Benz, 10-22 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek 2019 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA), mobilitenin geleceğine ışık tutan sürdürülebilir çözümlere odaklanacak. Otomobilin mucidi, farklı dünya lansmanlarıyla mobilite çözümleri tasarlamaya ve sunmaya devam ederek iddiasını güçlendiriyor. Bu amaç doğrultusunda tamamen yeniden tasarlanan Mercedes-Benz fuar standı, müşteri odaklı yapısıyla dikkat çekecek.

Dünya prömiyerleri: Yenilikçi konsept otomobil ve şarj edilebilir hibritler

Mercedes-Benz, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda birçok farklı dünya prömiyerine ev sahipliği yapacak. Stantta yeni bir konsept otomobilin dünya tanıtımı yapılacak. Söz konusu yeni konsept otomobil, Mercedes-Benz’in yeni ürün ve teknoloji markası EQ’nun esnek, müşteri odaklı ve sürdürülebilir vizyonunu gözler önüne serecek. Bunun yanında, Mercedes-Benz’in yeni şarj edilebilir A- ve B-Serisi hibrit otomobilleri ve tamamen elektrikli seri üretim versiyonuyla EQV modeli de ilk kez sergilenecek. Bunun dışında yeni GLB ise ilk kez uluslararası bir fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Şehir içi mobilitenin öncüsü smart ise, elektrikli şehir içi modelinin en güncel halini ilk kez Frankfurt’ta gözler önüne serecek. Affalterbach merkezli marka Mercedes-AMG tarafından geliştirilen kompakt SUV modelin performans versiyonu olan yeni GLB 35 4MATIC de, performanslı sürüş dünyasına yeni giriş seviyesini oluşturacak.

“Meet Mercedes” kapsamında çok özel Workshop’lar

Önceki senelerde de gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan “Meet Mercedes” etkinliğinin odak noktasını, Mercedes-Benz Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar’ın ürün ve marka felsefesini geniş bir şekilde anlatan, beş farklı workshop ve kapsamlı bir stant turu oluşturuyor. Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı ve Daimler AG Yönetim Kurulu Üyesi Britta Seeger, geleceğin satış koşullarını ve yeni geliştirilen stant konseptini aktarırken bir başka workshop’ta ise Grup Araştırma ve Mercedes-Benz Otomobil Grubu AR-GE’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Markus Schäfer, katılımcılara sektörün değişme sürecinden bahsedecek ve AR-GE bölümünün hedeflerini paylaşacak.

Mercedes-Benz Otomobil Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sajjad Khan, mobilitenin geleceği ve CASE stratejisine uyum hakkında konuşacak. Uygunluk ve Hukuk Yönetiminden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Renata Jungo Brüngger bir başka workshop’ta, Daimler’de yapay zekânın kullanımına ilişkin ilkeleri ilk kez kamuoyu ile paylaşacak. Mercedes-Benz Otomobil Üretim ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jörg Burzer ise Mercedes-Benz Otomobil ve HTA’nın üretim geleceği hakkında bilgi verecek.

İlk basın günü olan 10 Eylül, Türkiye saati ile sabah saat 10.20’de başlayacak olan Mercedes-Benz basın toplantısını, Mercedes me media: https://media.mercedes-benz.com/iaa2019 adresi üzerinden canlı olarak izlemek mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz