Kâmil Koç’un Akdeniz Filosu Genişliyor

Yazı yenilikçi adımlarla karşılayan karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç, Akdeniz filosunu da güçlendiriyor.

Kamil Koç’un Bölgesel iş ortaklarından Emir Tur, mevcut otobüs portföyüne 3 adet 2020 model Mercedes Tourismo’yu da ekledi.

Araçlar Kamil Koç’un Akdeniz Bölgesi hatlarında çalışacak. Emir Tur önümüzdeki aylarda yeni “sıfır kilometre” otobüs yatırımları da yapmayı planlıyor.

Emir Tur sahibi Emrah Çelik, bu hatlarda Kamil Koç ile çalışmaktan memnuniyet duydukları söyledi ve yeni otobüslerin turizme önemli katkıda bulunacağının” altını çizdi.

Yeni Tourismo otobüsler özel döşemeli koltukları, büyük ekran TV’leri, ayak koyacakları ve her yolcu için USB şarj girişi ile yolculuk keyfini en yüksek seviyeye çıkarıyor.

Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan da yeni otobüslerin bölgede yolculuk keyfini yükselteceğini belirterek, iş ortağı “Emir Tur’a” bu yatırımı için teşekkür etti.

Kamil Koç, yeniden yollarda olduğu bu dönemde yaptığı yatırımlarla yolcularına “yeni bir seyahat deneyimi” kazandırmaktan dolayı heyecan duyuyor, turizmin gelişmesi için var gücüyle çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz