MAN OTOBÜSLERİ HEM KÖKLÜ SEYAHAT FİRMALARININ HEM DE BİREYSEL YATIRIMCILARIN GÖZDESİ

ULUSOY Bireysel yatırımcısı GENOL Turizm de ‘‘yola ödüllü MAN Lion’s Coach ile devam’’ dedi. Üstün Alman teknolojisinin yanı sıra güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu ile ‘Coach of the Year 2020– Yılın Otobüsü’ seçilen MAN Lion’s Coach, seyahat sektöründe yoğun talep görmeye devam ediyor. Yatırımlarında MAN’ı tercih eden Ankara’nın önde gelen turizm taşımacılık şirketlerinden ULUSOY bireysel yatırımcısı GENOL Turizm, filosuna 1 adet 13 metre, 2+2 koltuk düzenli Lion’s Coach ve 1 adet de MAN TGE minibüs kattı.

MAN da otobüs teslimatları tüm hızıyla sürüyor. MAN’ın özellikle estetik tasarımı yenilikçi teknolojiyle buluşturan güvenlik, konfor, performans ve yakıt tasarrufu ile 2020 yılın otobüsü ödülünü alan Lion’s Coach modeli, köklü seyahat firmalarının yanı sıra bireysel yatırımcıların da gözdesi durumunda.

Ankara’nın önde gelen turizm taşımacılık şirketlerinden biri olan ULUSOY bireysel yatırımcısı GENOL Turizm sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlar nedeniyle otobüs ve minibüs yatırımlarında MAN’ı tercih etti. GENOL Turizm, Türkiye’nin köklü seyahat firması ULUSOY’un bünyesinde hizmet vermesi amacıyla filosuna bir adet 1 adet 13 metre, 2+2 VIP koltuk düzenli MAN Lion’s Coach ile 1 adet MAN TGE minibüs kattı.

MAN ile ticari dostluğumuz uzun yıllar devam edecek

Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A. Ş. Otobüs Satış Grup Müdürü Can Cansu ve GENOL Turizm sahibi Emre Gencan katıldı. Törende Can Cansu, araçların GENOL Turizm firmasına hayırlı olması temennisiyle sembolik MAN anahtarını firmanın sahibi Emre Gencan’a teslim etti.

GENOL Turizm olarak, 2020 yılındaki otobüs ve minibüs yatırımlarında da MAN’ı tercih ettiklerini belirten Emre Gencan; “İşletmeci olarak, filolarımıza yeni araç alırken çok titiz davranıyoruz. İşletme maliyetinden düşük yakıt sarfiyatına, güvenlikten konfora, ileri teknolojiden performansa, satış işleminden satış sonrası hizmetlere kadar pek çok kritere bakıyoruz. MAN, baktığımız tüm bu kriterleri fazlasıyla karşılıyor. Dolayısıyla MAN ile çalışmaktan çok memnunuz ve bu ticari dostluğumuzu da uzun yıllar devam ettireceğiz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz