Ford Trucks kamyonları Romanya sokaklarını temizleyecek

Ağır ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yıllık mirası ile global rekabette öne çıkan Ford Trucks, Avrupalı belediyelerin ve toplu taşıma filolarının tercihi olmaya devam ediyor. Çeşitlendirdiği ürün gamıyla modern çözümler sunan ve Avrupa’ya yönelik ihracat grafiğindeki istikrarı koruyan Ford Trucks, son olarak Doğu Avrupa’daki en önemli pazarlarından biri olan Romanya’da, atık toplama şirketi AVE Bihor’a 35 adet Ford Trucks çöp kamyonunu teslim etti. Belediye araçları segmentinde pazar lideri olan Ford Trucks, bu önemli teslimatın ardından %45,3 pazar payına ulaşarak liderliğini de pekiştirdi. 

Kuvvet:  “Romanya’nın belediye araçları segmentinde üst üste üçüncü yıl pazar lideri olduk”

Romanya pazarına ilk kez Mayıs 2017’de girdiklerini belirten Ford Trucks Doğu Avrupa & Balkan Ülkeleri Müdürü Koray Kuvvet, teslimatın ardından “Romanya gerek AB üyeliği ile hızla gelişen ekonomisi, gerekse de yoğun altyapı yatırımları ve sanayi üretiminin artışıyla büyüyen karayolu nakliye ihtiyacıyla odak pazarlarımızdan biri konumunda. Ford Trucks olarak, Romanya’da belediye araçları segmentinde üst üste üçüncü yıl pazar lideri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıyı Romanya’daki distribütörümüz Cefin Trucks ile birlikte ürün kalitemiz, ürünlerimizin Avrupa pazarlarına olan uygunluğu, yüksek mühendislik yeteneğimiz, Ar-Ge gücümüz ve ileri teknolojilerimiz sayesinde elde ettik. Romanya’nın köklü firmalarından AVE Bihor ile iş birliği yapmaktan ve markamızı tercih etmelerinden dolayı çok mutluyuz, iş birliğimizin uzun soluklu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Kovács : “Ford Trucks’ın kentsel temizlik operasyonlarımızda bize çok önemli bir katkı sunacağına inanıyoruz.”

Ford Trucks kamyonlarını filosuna kattıkları için mutlu olduklarını belirten AVE Bihor Genel Müdürü Zoltán Kovács: “AVE Bihor olarak, Ford Trucks’ı tercih etmek için iki sebebimiz vardı, birincisi rekabetçi fiyatları, bir diğeri ise hızlı teslimat süreleri. 2019’dan bu yana filomuzu Ford Trucks marka araçlarla büyütmeye devam ediyoruz. Bugün toplamda 38 adet Ford Trucks aracımız oldu. Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile şirketimizin ve sürücülerimizin büyük beğenisini kazandı. Ford Trucks ile iş birliğimizin uzun yıllar süreceğine inanıyoruz” dedi.

Romanya’da inşaat ve belediye araçları segmentinde pazar liderliği Ford Trucks’ta Ford Trucks’ın Avrupa’daki en önemli pazarlarından biri olan Romanya’da, 2018’den bugüne belediye araçları segmentindeki satış liderliğiyle müşterilerine katma değer sunarak ilk tercih olmaya devam ediyor.  Ford Trucks distribütörü Cefin Trucks, 2017’de işbirliğinin ilk yılında  %2,36 olan pazar payını, 2018 yılında iki katına çıkararak %4,1 pazar payı ile segmentindeki güçlü rakiplerini geride bıraktı. 2019 yılının Kasım ayında 1.000’inci Ford Trucks aracını teslim eden Cefin Trucks, yıl sonunda %8 pazar payına ulaştı ve belediye araçları ve inşaat segmentinde liderliğini sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz