İrfan İlhan Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik A.Ş,
filosunu 3 adet MAN TGE ile güçlendirdi

MAN’ın hafif ticari araç (HTA) segmentindeki markası TGE, her iş koluna sunduğu ideal çözüm önerileri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. “Temiz ve Sağlıklı bir Türkiye için…” sloganı ile 2009 Yılından buyana değerli metal, maden ve katalizör geri dönüşüm sektöründe ve bunun yanısıra İR-İL Catalytıc Converter markasıyla katalizör ithalatıyla  faaliyet gösteren İrfan İlhan Geri Dönüşüm A.Ş., filosunu 3 adet MAN TGE 6.180 panelvan ile güçlendirdi. Firmanın hedefi ise, yıl sonuna kadar bünyesine 5 adet daha MAN TGE katmak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin, 2019 yılında ürün gamına eklediği ve kısa sürede sektörün premium markaları arasındaki yerini alan hafif ticari aracı TGE; sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla farklı sektörlerin gözdesi olmaya devam ediyor. MAN’ın ağır ticari araçlardaki kalite ve güvencesini hafif ticari araçlar segmentine taşıyan TGE’yi filosuna katan son firma ise, İrfan İlhan Geri Dönüşüm Tic. San. A.Ş. oldu.

Alanında uzman ekipleri ile 12 yıldır hem yurt içinde hem de yurt dışında değerli metal, maden ve katalizör geri dönüşüm ve katalizör satışı alanında faaliyet gösteren sektörün önemli firmalarından İrfan İlhan Geri Dönüşüm; 2021 yılı araç yatırımları kapsamında filosunu 3 adet MAN TGE 6.180 panelvan ile güçlendirdi. Firmanın aldığı vişne kırmızısı, ekstra yüksek tavan 17,5 m3 panelvanların teslimat töreni ise, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde gerçekleştirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. HTA Satış Müdürü Cumhur Kutlubay ve HTA Bölge Satış Koordinatörü Gökhan Bakubala’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene İrfan İlhan Geri Dönüşüm Tic. San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan İlhan ve firma çalışanları katıldı.

“MAN TGE’ler, ihtiyaç duyduğumuz her şeyi bize sunuyor”

Firma olarak, olmazsa olmazlarının kalite olduğunu vurgulayan İrfan İlhan Geri Dönüşüm Tic. San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan İlhan; “Kaliteden ödün vermeden hizmet verdiğimiz sektörde işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkiye genelinde il il dolaşarak, hizmeti müşterilerimizin ayağına kadar götürüyoruz. Tabi bu hizmeti, ülkemizin dört bir yanına götürmek için de sağlam, dayanıklı, güvenli ve düşük yakıt tasarrufuna sahip araçlara ihtiyaç duyuyoruz. MAN TGE’ler de bize aradığımız tüm özellikleri fazlasıyla sağlıyor. Sadece satış anında değil, satış sonrası hizmetleri ve bakım paketleri ile daima yanımızda oluyorlar. Dolayısıyla bugün 3 adet MAN TGE aldık ama hedefimiz yıl sonuna kadar bu sayıyı 8’e kadar çıkartmak” diye konuştu.

“Kısa sürede gündelik hayatın güvenilir bir iş ortağı oldu” Geliştirdikleri özel çözümlerle daima müşterilerinin yanında olduklarını belirten MAN HTA Satış Müdürü Cumhur Kutlubay ise, şunları söyledi; “MAN olarak, en modern bakım paketlerinden orijinal MAN parça ve aksesuarlarına, finansal destekten özel servis sözleşmelerine kadar müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunuyoruz. Çünkü hem araçlarımızın üstün niteliklerine hem de sunduğumuz hizmetin kalitesine güveniyoruz. MAN TGE’nin, kısa sürede gündelik hayatın güvenilir bir iş ortağı haline gelmesi de bunun en büyük göstergesi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz