Erensoy Turizm’in 12 adet Mercedes-Benz Sprinter siparişi, son 5 aracın da teslimatı ile tamamlandı

  • Erensoy Turizm, satın aldığı 12 adet Sprinter Minibüs ile ilk kez Mercedes-Benz yıldızlı araçları filosuna ekledi.
  • Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânları ve çok yıllık kasko desteğiyle filosunu gençleştiren Erensoy Turizm, bünyesindeki araç sayısını da artırdı.

İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Gaziantep, Adana ve Isparta illerinde, şehir içi yolcu taşımacılığı, şehirlerarası tur ve gezi organizasyonları, özel transfer hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Erensoy Turizm, ilk kez Mercedes-Benz yıldızlı araçları filosuna ekledi. Erensoy Turizm, 2021 yılında gerçekleştirdiği toplamda 12 adetlik Mercedes-Benz Sprinter Minibüs alımının son 5 adedi ile filosundaki araç sayısını artırmış oldu.

Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’in satışını gerçekleştirdiği araçların teslimat töreni, Kurtköy lokasyonunda gerçekleştirildi. Teslimat töreninde, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Cihangir Eradagör, Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Genel Müdürü Serkan Açar, Gülsoy Otomotiv Florya Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın Kocagil ve Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Sercan Bal, araçları Erensoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat ve Erensoy Turizm Genel Koordinatörü İsmail Ahmet Polat’a teslim ettiler.Erensoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat; “Taşımacılık sektöründe köklü bir değişimin olması gerektiğine inanarak, çağın gereksinim duyduğu kıstasları da göz önüne alarak yepyeni bir hizmet anlayışıyla sektöre adım attık. Bu doğrultuda araç filomuza ilk kez Mercedes-Benz yıldızlı araçları kattık. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlı kredi ve kasko imkanları sayesinde 12 adet Sprinter Minibüsümüzün 9’unu Gülsoy Otomotiv’den bünyemize katmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Mercedes-Benz Otomotiv Yöneticileri’ne, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’e ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Uzun yıllar sürecek bir iş birliğine imza attığımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz