Halk Otobüsçü Esnafının Tercihi Otokar
Otokar’dan Halk Otobüsçülerine
6 KENT LF Teslimatı

Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Otokar, halk otobüsü alanında iddiasını sürdürüyor. Kullanıcı beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlayıp ürettiği Kent LF otobüsü ile sektörde fark yaratan Otokar, yeni teslimatını İstanbul’daki halk otobüsçülerine gerçekleştirdi. Basamaksız alçak girişi, geniş iç hacmi, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile eşsiz bir konfor sunan 6 adet Kent LF, düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi otobüs alanında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Kullanıcı beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlayıp ürettiği araçlarla kullanıcısına üst düzey konfor, dayanıklılık ve düşük işletme giderlerini bir arada sunan Otokar, İstanbul’daki halk otobüsçülerine 6 adet Kent LF otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Yeni otobüslerin satışı, Otokar Bayii Atalay Otomotiv tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’nin yanı sıra 50’yi aşkın ülkede milyonlarca yolcuyu üst düzey konforla taşıyan Otokar Kent LF’lerin teslimat töreni Atalay Otomotiv’in İstanbul Esenyurt’taki merkezinde gerçekleşti. Törene, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız, Yeni İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir, Yeni Mavi Marmara A.Ş. Başkanı Ramazan Güler, kurumların üst düzey yöneticileri, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay, Atalay Otomotiv Satış Müdürü Ali Rıza Atalay ve Atalay Otomotiv Satış Müdürü Emre Atalay’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Sahip olduğu özelliklerle şehir içi toplu taşımacılığın vazgeçilmezi olan Kent LF’ler kurdele kesiminin ardından Abdulhamit Akhan, Abdulkerim Akhan, Rahmi Tuna, Osman Tanrıkulu, Önder Otomotiv ve Vizyon Ulaşım‘a teslim edildi.

Gerçekleşen törende Türkiye’nin dört bir yanında ve dünyada birçok ülkede toplu ulaşımda ortak tercihin Kent LF olduğuna dikkat çeken Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, “Kent otobüslerimiz ile bir kez daha İstanbul’da tercih edilmekten mutluyuz. Gerçekleşen alımların tüm taraflar için hayırlı olmasını dileriz. İstanbul’dan Almanya’ya, İtalya’dan İspanya’ya, Malta’dan Romanya’da milyonlarca kişi işine, sevdiklerine ulaşmak için toplu taşımada Kent LF’ler ile seyahat ediyor. Otokar olarak yenilikçi ve çevreci araçları üreterek modern şehirlerde toplu taşımaya katkı sağlamaktan mutluyuz. Üretimin haricinde satış sonrası hizmetlerle de her zaman kullanıcımızın yanında; araçlarımızın daima arkasındayız” açıklamasını yaptı. Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay ise şehir içi toplu taşıma alanındaki gözdesi Kent LF otobüslerinin teslimatını gerçekleştirdikleri için mutluluk duyduklarını dile getirirken, yeni araçların hayırlı olmasını diledi.

TOPLU ULAŞIMDA METROPOLLERİN VAZGEÇİLMEZİ: OTOKAR KENT LF İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim maliyet etkin çözümler üretmesini sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz