BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar’ın Tüm Elektrikli Ve Hibrit Modellerini Kiralamak İçin Tek Adres Borusan Otomotiv Premium

Borusan Otomotiv Premium, Borusan Otomotiv’in distribütörü olduğu markaların elektrikli mobilitede öncü, yeni nesil ve en çok tercih edilen tam elektrikli modellerini avantajlı koşullar ve Türkiye’nin her yerinde adrese teslim ayrıcalığıyla kiralama fırsatı sunuyor. BMW iX3, Jaguar I-PACE, MINI Electric ve hibrit motorlu Land Rover Range Rover PHEV404 modellerini 12-47 ay sürelerinde ve 15.000-40.000 km seçeneğiyle Borusan Otomotiv Premium’dan kiralanabiliyor.

Borusan Otomotiv’in çatısı altında bulunan Premium markalar arasından farklı kullanım tercihleri ve ihtiyaçlara uygun elektrikli ve hibrit modellerini esnek sürelerde kiralama imkanı sunan Borusan Otomotiv Premium, elektrikli otomobil sürüş deneyimini kolaylaştırarak sektörün elektrikli dönüşümüne katkı sunmayı da hedefliyor.

Her İhtiyaca Göre Esnek Kiralama

BMW’nin 459 km menzil, yüksek performans ve verimliliği bir arada sunan modeli BMW iX3, Jaguar’ın 0’dan 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşan ve 400 BG güç üreten performans SUV modeli I-PACE, ikonik tasarımı ve sadece 35 dakikada yüzde 80 şarj edebilme kapasitesine sahip olan bataryalarıyla dikkat çeken MINI Electric Borusan Otomotiv Premium ayrıcalıklarıyla 12-47 ay sürelerde kiralanabiliyor.

Sıfır emisyonlu, sessiz ve geleceğin teknolojisine sahip olan tam elektrikli modellerin yanında içten yanmalı bir motora ve en az bir elektrik motoruna sahip olan hibrit motorlu modeller de Borusan Otomotiv Premium ile kiralanabiliyor. Land Rover’ın amiral gemisi olan Range Rover modelinin 404 BG güç üreten ve kablo ile şarj edilebilen hibrit versiyonuna da Borusan Otomotiv Premium kiralama ile ulaşılabiliyor.

WallBox ile Yerinde Şarj İmkanı

Borusan Otomotiv Premium elektrikli tüm modellerin şarj işlemini kolaylaştıran Wallbox’u da kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Evde ya da işyerinde otomobillerin hızlı ve kolay şarj edilmesine imkan sunan Wallbox, Borusan Otomotiv’in distribütörlüğünü üstlendiği tüm elektrikli modeller ile birlikte kiralanabiliyor.

Borusan Otomotiv Premium ayrıcalığıyla elektrikli otomobil kiralayan müşteriler, yılda toplam 15 güne kadar olmak üzere aynı markanın tercih ettikleri içten yanmalı motora sahip bir modelini de ikame olarak ücretsiz kullanım hakkına sahip olabiliyorlar. Daha detaylı bilgi için, 0850 252 44 44 numaralı telefon ve https://www.premiumkiralama.com/  adresi üzerinden Borusan Otomotiv Premium’a ulaşılabiliyor.

Jaguar I-PACE Global Drive, Portugal, 2018

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz