REDBULL CARPARK DRİFT HEYECANI FALKEN SPONSORLUĞUNDA BURSA’DA YAŞANACAK

Red Bull Car Park Drift Türkiye finali Falken desteğiyle 29 Ağustos’ta Bursa Yunuseli Havaalanı’nda gerçekleşecek. Falken’in, drift sporuna tüm dünyada verdiği destek kapsamında, ana sponsor olarak desteklediği Red Bull Car Park Drift Türkiye finalinde yarışçılar, ülkemizi Mısır’daki dünya finalinde temsil etmek için piste çıkacaklar.

Drift sporunun en heyecan dolu etkinliklerinden biri olan Red Bull Car Park Drift Şampiyonasının Türkiye finali, Falken desteğiyle Bursa Yunuseli Havaalanı’nda 29 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Ülkemizi Mısır’daki dünya finalinde temsil etmek için piste çıkacak driftçileri dokuz engelden oluşan zorlu bir parkur karşılayacak, izleyiciler de heyecan dolu anlar yaşayacaklar.

Falken, Drift sporuna tüm dünyada verdiği destek kapsamında, bu yıl Bursa’da gerçekleşecek Red Bull Car Park Drift Türkiye finalinin ana sponsorluğunu üstleniyor. 28 Ağustos cumartesi günü ön eleme turunda performanslarını sergileyerek finalde seyirci karşısına çıkmaya hak kazanacak 23 drift pilotu, 11 farklı engelden oluşan parkurda yeteneklerini sergileyecekler.

Büyük bir heyecana sahne olacak Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali’nde drift sporunun usta ismi, dünyaca ünlü Abdo Feghali de Falken lastikleri kullandığı aracı ve ünlü co-pilot konuklarıyla nefes kesen şovlar yapacak. Bu yarışta ayrıca, Falken’in sponsorluk desteği ile yarışan Driftherapy ekibi de Abbas Çimen ve Örge Pamukçu pilotajında iki araçla yarışacak. Abbas Çimen ve Örge Pamukçu ikilisinden oluşan Driftherapy ekibi, 560 beygirlik Subaru BRZ ve 530 beygirlik Nissan S13 drift araçlarıyla Falken’i podyumda temsil etme hedefindeler.

İki Gün Boyunca Heyecan Dolu Dakikalar

Red Bull Car Park Drift yarışında sporcular, 11 farklı engelden oluşan parkurda yeteneklerini sergileyecekler. Ülkemizi Mısır’daki dünya finalinde temsil etmek için piste çıkacak driftçiler, izleyicilere önce eleme, sonra final turlarında heyecan dolu anlar yaşatacaklar. 28 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek ön eleme turunda performanslarını sergileyerek 29 Ağustos Pazar günü seyirci karşısında finalde mücadele edecek 23 pilottan biri olmaya çalışacaklar. Ülkemizi Dünya Superbike Şampiyonası’nda temsil eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, otomobil gazetecisi Doğan Kabak ve TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya’nın yer aldığı Red Bull Car Park Drift Türkiye finali jürisinin vereceği puanlarla birinci olan isim, ülkemizi Mısır’daki dünya finalinde temsil edecek. Redbull Carpark Drift Türkiye Finali’nde sırasıyla ilk tur (23 finalist), ikinci tur (8 finalist) ve final turu (4 finalist) aşamaları gerçekleşecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz