BOM Karting Takımı Podyum Parolasıyla Uşak’ta Piste Çıkıyor

Borusan Otomotiv Motorsport’un genç sporcuları motor sporlarının geleceğine kazandırmak amacıyla başlattığı karting projesi kapsamında kurulan BOM Karting Takımı, Türkiye Karting Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışına çıkmaya hazırlanıyor.

Motor sporlarının altyapısının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 2020’de kurulan BOM Karting Takımı, 11-12 Haziran’da Uşak Belediyesi Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek 2. Ayak yarışlarına çıkmak için gün sayıyor.

Aytaç Biter ve Rüzgar Evci’nin BOM Karting ile İlk Yarışı

BOM Karting takımı Mini Kategoride Teoman Hoskin, Senior Kategoride ise Kerim Sulyak ve Ayda Biter ile mücadele edecek. Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) ile Türkiye’de ve dünyada birçok yarış serisi ile şampiyonayı takip etmiş defalarca şampiyonluklar yaşamış tecrübeli pilot Aytaç Biter Master Kategoride ve henüz 9 yaşındaki yetenekli pilot Rüzgar Evci ise Mini Kategoride, BOM Karting takımıyla ilk defa Uşak’ta piste çıkacak.

BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Borçelik, Borusan Lojistik, Borusan Oto, Porland, Supsan ve Glasurit’tir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz