Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği’nin tercihi Anadolu Isuzu oldu

Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi Tarım Kredi Kooperatifleri, İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da kullanmak üzere Anadolu Isuzu’dan N-Wide short, N-Wide Long ve NPR 3D satın aldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği’ne bağlı İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’daki kooperatifler, geçtiğimiz yıl yenilenen ve yüksek performanslı 1.9 lt’lik yeni motoruna kavuşan Isuzu N serisi kamyonetleri tercih etti. Farklı üst yapılara uygun dayanıklı şasi yapısı ve model çeşitleriyle gıdadan tekstile, inşaat sektöründen belediye hizmetlerine kadar müşterisine hizmet veren Isuzu N-Serisi kamyonetler, çiftçilerin de tüm ihtiyaçlarını hızlı ve ekonomik şekilde karşılıyor.

İzmir’de faaliyet gösteren Erdiloğlu Plaza’da gerçekleşen törende, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği; İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da kullanmak üzere 6 adet N-Wide Short, 1 adet N-Wide Long kamyonet ve 1 adet NPR 3D kamyonu Anadolu Isuzu yetkililerinden teslim aldı. Törene Tarım Kredi Bölge Müdürü Mehmet Aksoy, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Akgün, İdari İşler Sorumlusu Kadir Arıoğlu, kooperatif yetkilileri, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Atakan Gürler, Anadolu Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Ozan Şimşek, Anadolu Isuzu İzmir yetkili bayisi Erdiloğlu Otomotiv’den Erhan Erdil, İbrahim Korkmaz, Okan Atasoy ve araç üstyapılarını yapan Malkoçoğlu Karoser’den Selçuk Malkoç katıldı.

Düzenlenen törende kadın gücünün katma değerinin farkında bir grup olarak, 150 sayılı Tarım Kredi Kooperatifi şoförü Neriman Tuğba Yurt’a da temsili araç anahtarı Anadolu Isuzu Satış Müdürü Atakan Gürler tarafından teslim edildi.

Yeni N Serisi kamyonetlerde yüksek performanslı yeni nesil motor

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin satın aldığı N-Serisi kamyonetler, yeni nesil 1898 cc motoruyla 123 PS güç üretirken, 320 Nm’lik tork değeriyle önceki versiyonlarına göre daha performanslı ve daha tasarruflu olarak sunuluyor. Arttırılmış diferansiyel oranı, 6 ileri yeni şanzıman ve otomatik debriyaj sistemi ile konfor ve performansı bir arada sunan Isuzu N-Wide modeli selefine göre daha çevreci Euro 6b emisyon değerlerini de yeni motoru sayesinde sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz