Mercedes-Benz Türk, VTR Turizm’in filosunu 25 adet Mercedes-Benz Vito ile yeniledi

0
1856

Mercedes-Benz Türk, VTR Turizm’in filosunu

25 adet Mercedes-Benz Vito ile yeniledi

  • Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar, 2019’un ilk çeyreğinde teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.
  • VTR Turizm, tercihini yine Mercedes-Benz Vito’dan yana kullanarak, parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 108 adede yükseltti.

Turizm, transfer alanında İstanbul, Antalya ve İzmir bölgelerinde faaliyet gösteren İstanbul Kurtköy merkezli VTR Turizm, bir kez daha Mercedes-Benz marka araçları tercih etti. Şirket, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul aracılığı ile filosuna 25 adet daha Mercedes-Benz Vito ekledi.

VTR Turizm satın aldığı 25 adet 2018 model Mercedes-Benz Vito 111 CDI 8+1 koltuklu araçlarını Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul Bostancı’da gerçekleşen törende teslim aldı. Filosunda 120 adet hafif ticari araç bulunan VTR Turizm, Mercedes-Benz marka araç sayısını, gerçekleştirilen teslimatla birlikte 108 adede yükseltti. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Semih Demir, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Mengerler İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Hüseyin Özcan, Mengerler Bostancı Showroom Müdürü Özlem Doğru ve VTR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahin katıldı.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “Geçtiğimiz Aralık ayında VTR Turizm’e satın almış olduğumuz 16 adetlik Mercedes-Benz Vito araçlarımızı teslim etmiştik. 2019 yılının ilk çeyreğinde ise 25 adetlik daha Vito teslimatını gerçekleştirmiş olmaktan ötürü çok mutluyuz. Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar olarak, filo yatırımlarında Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için VTR Turizm’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de iş birliğimizin artarak devam etmesinin yanı sıra, uzun süreli bir iş ortaklığı gerçekleştirmeyi temenni ediyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

VTR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahin: “Müşterilerimize VIP hizmet sunmamız sebebiyle güvenliğe ve konfora oldukça önem veriyoruz. Bu sebeple, güvenlik ve konfor konusunda en doğru araç olduğuna inandığımız Mercedes-Benz Vito’yu tercih ettik. Ayrıca, filomuzu Mercedes-Benz marka araçlarla güçlendirmenin doğru bir yatırım olduğuna inanıyoruz. Mercedes-Benz Vito yatırımlarımıza bu yıl içerisinde devam edeceğiz. Mercedes-Benz Türk’e, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul’a ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito, yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası konumunda bulunuyor.

İster şehir içi trafiğinde isterse şehirler arası yollarda önden çekişli veya arkadan itişli olmak üzere iki farklı çekiş seçeneği ile Mercedes-Benz Vito, tamamen müşterilerinin yorum ve beklentilerine göre tasarlanarak ticarette de müşterilerinin fark yaratmasına neden oluyor.

Aracın yük durumunu hesap ederek savrulmasını önleyen 9. nesil ADAPTIVE ESP®, frenleme sırasında aracın tekerleklerinin kilitlenmesini önleyen ABS, aracın patinaj yapmasını engelleyen ASR, acil durumlarda fren kuvvetini artıran BAS, frenleme esnasında tekerleklere eşit fren basıncı uygulayan EBD, yokuşta kalkış desteği gibi önemli güvenlik donanımları aracın güvenlik seviyesini maksimuma taşıyor.

Tüm bunların yanında sunulan ve segmentinin güvenlik standartlarını yükselten diğer özellikler ise; rüzgâr savrulma asistanı, yorgunluk asistanı, çarpışma önleme asistanı, aktif park asistanı ve geri görüş kamerası, kör nokta asistanı, şerit takip asistanı, LED akıllı aydınlatma sistemi. Mercedes-Benz Vito, tüm bu donanımlar ile sınıfının en güvenli aracı olma özelliğini taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz