MAN, eğitimleri ile de müşterilerini destekliyor

0
1487

MAN, eğitimleri ile de müşterilerini destekliyor

Ağır ticari araçların premium markası MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., üstün nitelikli araçları ile olduğu gibi, efektif ve güvenli sürüş tekniklerini sunduğu ProfiDrive eğitimleri ile de müşterilerini desteklemeye devam ediyor.

MAN ProfiDrive eğitimlerinin sonuncusu, Kayseri merkezli Tokgöz Beton’da gerçekleştirildi.  İki aşamalı gerçekleştirilen eğitimlerin ilk bölümünde, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ProfiDrive eğitmeni Abdullah Kavrak tarafından, şirket bünyesinde yer alan 32 adet MAN mikser ve pompa şoförlerine araç üzerinde uygulamalı ve pratik eğitimler verildi. Araçların teknik özelliklerinin yanı sıra ekonomik ve güvenli sürüş teknikleri gösterildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Satış Koordinatörü Doğucan Suyani ve Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur’un da katıldığı eğitimin ikinci bölümünde ise Tokgöz Beton’un 75 kişilik tüm şantiye ekibine MAN araçlarının teknik özellikleri ve ileri sürüş tekniklerine dair sunum eşliğinde teorik bilgiler verildi.

Toplam 75 araçlık filosunda 60 adet MAN çekici ve kamyon bulunan Tokgöz Beton’da toplam 55 şoföre ProfiDrive eğitimi verilen etkinliklere, Tokgöz Beton’un sahibi İbrahim Tokgöz ile Genel Müdürü Olcay Kuzucuoğlu da katıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz