Volvo Trucks İzmir Marble 2019′ da Sergilediği Araçların Teslimatını Fuarda Gerçekleştirdi

0
2975

Volvo Trucks, 27 – 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 25. MARBLE İZMİR – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda

 Volvo FH ve Volvo FMX serisi kamyonları ile yer aldı. Volvo Trucks’ın, güvenlikten ödün vermeden düşük yakıt tüketimi ve yüksek taşıma kapasitesi ile mermer ocaklarının zorlu koşullarında rakipsiz performans sağlayan bu modelleri fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, 27-30 Mart tarihleri arasında İzmir’de 25.’si gerçekleşen MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na zorlu koşullar için geliştirilmiş, yüksek verimlilik ve performans sunan kamyonları ile katıldı. Uluslararası çapta mermer sektörünü bir araya getiren fuarda Temsa İş Makinaları, Volvo FH 540 4×2 çekici, Volvo FH 500 4×2 çekici ve Volvo FMX 460 8×4 damperli kamyonunu sergiledi.

Volvo Trucks’ın fuarda sergilediği, I-Shift otomatikleştirilmiş şanzıman ile donatılmış ve bu sayede kullanım kolaylığının yanı sıra sürüş hatalarından doğabilecek yakıt sarfiyatını engelleyen kamyon ve çekicileri fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Volvo Trucks tarafından geliştirilen I-Shift şanzıman teknolojisi, yüksek eğimli yokuşlarda, engebeli ve yol dışı arazilerde güvenli ve rahat bir sürüş sağlayarak bu koşulların tercih edilen markası oluyor. Yeni I-Shift şanzıman, mükemmel sürüş ve kalkış yeteneği sunarken, ağır yüklerde ve maden sahası gibi zorlu coğrafi koşullarda çalışan sürücülerin de işini kolaylaştırıp verimliliği arttırıyor.

İzmir Bölge Bayiisi Özmutlubaş Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen Volvo FH 540 İzmir Çeşme merkezli Harmandalı Ticarete düzenlenen törenle Özmutlubaş satış sorumlusu Aykut Gencer tarafından firma sahibine teslim edildi.

Fuarda sergilenen Volvo FH 500 ise İzmir merkezli Tezeloğlu Lojistiğe satışı yapılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz