Ekpet İnşaat 12 adet MAN kamyon daha aldı

30 yıllık köklü geçmişi ile inşaat, mühendislik, danışmanlık ve taahhüt alanlarında güçlü projeler yürüten Ekpet İnşaat, filosunu 12 adet MAN kamyon ile güçlendirdi. Ekpet İnşaat, kısa süre önce filosuna kattığı 10 adet MAN TGS 41.420’den duyduğu memnuniyetle, 12 araçlık yeni yatırımında da MAN’ı tercih etti.

Ekpet İnşaat’ın aldığı 12 adet MAN TGS 41.460 kamyonlar, MAN’ın Konya’daki tesislerinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Konya Şube Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani’nin ev sahipliğinde düzenlenen teslimat törenine Ekpet İnşaat adına Makine İkmal Müdürü Alper Atayık katıldı.

Yeni araç yatırımlarında, Ekpet İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selman Reşitoğlu, Veysel Reşitoğlu ve Osman Reşitoğlu ile Finans Koordinatörü Ferhat Eriş’ten oluşan komitenin aldığı kararda MAN araçlarının niteliklerinin yanı sıra satış ve satış sonrasında gördükleri ilgi ve yaklaşımın etkili olduğunu belirten Ekpet İnşaat Makine İkmal Müdürü Alper Atayık, “MAN, araçları ile olduğu kadar yöneticilerin bizlere göstermiş olduğu ilgi ve satış sonrası hizmetlerde sundukları doğru yaklaşımlardan da memnun kaldık. Dolayısıyla ilk 10 aracımızın ardından yeni 12 araçlık yatırımımızda da MAN’ı tercih ettik” dedi.

MAN’ın ‘yaşam boyu iş ortakları’ olarak kabul ettiği müşterilerinin her zaman yanında olduğunu belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Konya Şube Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani da, “MAN olarak her aşamada müşteri odaklıyız. Araçlarımız üretilirken de, satış sırasında da ve satış sonrasında da bu yaklaşım geçerli. O nedenle işbirliklerimiz uzun soluklu olarak gelişiyor. Erpet İnşaat ile de işbirliğimizin, gelişerek daha uzun yıllar süreceğine olan inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz