IVECO’dan Antakya’da çekici teslimatı

IVECO yetkili satıcısı Üstün İş 10 adet S-WAY çekiciyi Antakya’da teslim etti.

Gaziantep, 11 Kasım 2020

IVECO’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv toplam 10 adet AS440S51T/P 3650 E6D 3650 Euro6d çekiciyi Ramtaş Lojistik firmasına Antakya’da teslim etti.

Özel metalik siyah renk, park kliması ve 510 BG motor ve özel donanım ile sipariş edilen araçlar Antakya’da sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan teslimat töreninde IVECO bölge satış müdürü Murat Aydoğan, Üstün İş Otomotiv yönetim kurulu başkanı Eyüp Zengin tarafından Ramtaş ortakları Sedat Ramazan ve Selahattin Ramazan’a teslim edilmiştir.

Üstün İş yönetim kurulu başkanı Eyüp Zengin ise Ramtaş’ın özel renk ile talep ettiği araçların pandemi şartlarında üretilmesi için çok çaba sarfettiklerini sonucun güzel olduğunu bugün bu araçların teslimatını gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

IVECO bölge satış müdürü Murat Aydoğan ise şu ana kadar sattıkları yeni S-WAY çekicilerden müşterilerin özellikle konfor ve yakıt tüketimi konularında çok memnun olduklarını belirtti. Ramtaş ortakları adına Sedat Ramazan şunları ifade etti: “1980’li yıllarda babamızın başlatmış olduğu tır ile uluslararası taşımacılığı 1990’lı yıllarda şirketleşme yoluna giderek daha düzenli ve kurumsal hale getirdik. Artan iş hacmi ve taleplere yeterince etkili cevap verememe nedeniyle 2000’li yıllarda profesyonel anlamda şirketleşme yoluna giderek RAMTAŞ LOJİSTİK’i kurduk. Kuruluştan bu yana emin adımlarla inovasyona ayak uydurarak büyümekteyiz.Teknolojiyi en üst seviyede tutan ve her zaman inovatif bakış açısıyla teknolojik altyapıya önemli yatırımlar yapıyoruz, çoğu İngiltere olmak üzere tüm Avrupa, Rusya, Ukrayna, İran, Irak, Suudi Arabistan, Kuzey Afrika Ülkeleri ve CIS ülkeleri arasında parsiyel ve komple yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.En efektif taşımacılık modellerini kullanarak, otomotiv, FMCG, sağlık, e-ticaret, perakende ve tekstil, imalat ve elektronik başta olmak üzere birçok farklı sektöre lojistik çözümler sunmaktayız”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz