Otokar, Gürcistan’ın otobüs teslimatına başladı

Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Otokar, Gürcistan ile haziran ayında gerçekleştirdiği yılın en büyük ihracat anlaşmasının teslimatına başladı. Gürcistan toplu ulaşımında yeni bir dönem başlatacak anlaşmanın ilk parti teslimatı olan 5 adet Sultan LF geçtiğimiz günlerde teslim edildi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yenilikçi otobüsleriyle büyük şehirlerin toplu ulaşımlarına nefes aldırmaya devam ediyor. 57 yıllık deneyimi ile ürettiği araçlarla kullanıldığı ülkelerde tasarımı, ergonomisi, teknolojisi ile büyük beğeni toplayan Otokar, haziran ayı sonunda Gürcistan ile gerçekleştirdiği 175 adetlik otobüs ihracatı anlaşmasının teslimatına başladı.

Gürcistan’ın artan toplu taşıma ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan dönüşüm çalışmaları neticesinde uluslararası rakiplerini geride bırakarak ihaleyi kazanan Otokar, anlaşma kapsamında ilk olarak 5 adet Sultan LF teslimatı yaptı. 117’si Sultan LF, 58’i Kent LF olmak üzere toplam 175 araçtan oluşan ihracat anlaşmasının teslimatları 2021 yılında da devam edecek. Otokar, tasarımı, teknik özellikleri, geniş iç hacmiyle Gürcistanlılara daha çevreci ve konforlu bir seyahat sunarak ulaşımda yeni bir dönem başlatacak Sultan LF ve Kent LF için yedek parça temini ve eğitimlerini de verecek. Otokar otobüsleri, Poti, Gori, Zugdidi, Kutaisi, Rustavi ve Telavi şehirlerinde hizmet verecek.

ŞEHİR İÇİ TOPLU ULAŞIMININ YENİLİKÇİ YÜZÜ Otokar’ın yenilikçi tasarım anlayışını yansıtan Sultan LF, modern tasarımının yanı sıra güçlü teknik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Yüksek motor gücü ve hafif gövde yapısı ile güç ve ekonomiyi birlikte sunan Sultan LF, 8.4 mt’lik uzunluğu, düşük devirlerde elde edilen yüksek tork değeri, örme şasisi, geniş ön ve arka kapısı ve tam alçak tabanlı gövde yapısıyla dar sokaklı şehirler için modern bir çözüm sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz