GÜNEŞ LOJİSTİK, 25 YILLIK RENAULT TRUCKS TERCİHİNİ YENİ ARAÇLARI İLE TAÇLANDIRIYOR

Kurulduğu yıldan bu yana Renault Trucks çekiciler ile hizmet veren Güneş Lojistik, tek markalı filosuna yatırım yapıyor.

Güneş Lojistik, 1996 yılından bu yana Renault Trucks çekiciler ile hizmet sunuyor. Yeni yedi adet Renault Trucks T460 alımı gerçekleştiren Güneş Lojistik, tek markalı filosu sayesinde ekspress operasyonlarını yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile sürdürüyor.

Güneş Lojistik, başta Almanya ve İşviçre olmak üzere tüm Avrupa hatlarında hızlı ve eskpress karayolu taşımacılığı hizmeti veriyor. Komple taşımacılık operasyonlarını yöneten Güneş Lojistik, yükün acil durumlarda ulaşması için güvenli ve zamanında teslimatları ile ön plana çıkıyor.

Renault Trucks çekicileri, 1 milyon km’ye kadar sorunsuz kullandık

Filolarında 750 bin km’de Renault Trucks çekici olduğunu belirten Güneş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güneş; “Araçlarımızın sürüş konforu, verimliliği ve yakıt tüketimi kadar performansları ve düzenli servis hizmetleri sayesinde operasyonlara hiç sorunsuz devam edebilmelerinden çok memnunuz. Daha önce 1 milyon km’ye kadar sorunsuz kullandığımız Renault Trucks Premium çekicilerimiz oldu. Zaten uzun soluklu işbirliğimiz de bunun kanıtıdır” şeklinde açıkladı. Güneş, Renault Trucks araçların düşük işletim giderleri ve yüksek performansları ile toplam sahip olma maliyeti anlamında emsallerinden farkına da değindi.  

Pandemi’nin zorlukları oldu ancak iş hacmimiz arttı

Teslimat sırasında gündemi de değerlendiren Yusuf Güneş; “Pandemi döneminde lojistiğin önemi anlaşıldı ve iş hacimlerimiz arttı ancak süreç, lojistik firmaları için zorlayıcı oldu. Getirilen yeni kurallar, kısıtlamalar ve karantina süreçleri zaman zaman Türk lojistik firmalarının yurtdışındaki firmalar ile rekabet gücünün önüne set koydu. Sürücülerimiz için büyük vize sorunları da yaşıyoruz. Bu sorunların tümü, lojistik firmaları için zorlayıcı olurken iş hacmimizde düşüş yaşamadık ve bu döneme rağmen filo yatırımı yapabiliyoruz” açıklamasında bulundu.

Tercihlerinde araçlar kadar satış sonrası hizmetler de önemli Teslimatta açıklamada bulunan Koçaslanlar Otomotiv Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer, 25 yıldır sorunsuz devam eden işbirliklerinin altını çizerek; “Güneş Lojistik ile çeyrek yüzyıllık bir iş birliğimiz var ve hem alımlarında hem de satış sonrası hizmetlerinde sorunsuz operasyonlarımıza devam ediyoruz. Her zaman araç bakımlarını Renault Trucks yetkili bayi olarak bizlerle ve Renault Trucks Orijinal Parçaları kullanarak devam ediyorlar. Böylece araçlarını yüksek kilometrelere kadar ilk günkü performansında kullanabiliyorlar” diye belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz