Suzuki’den Hibrit Ailesine Özel Avantajlar!
Yaz Tatiline Yeni Bir Suzuki’yle Daha Güvenli ve Ekonomik Çıkın!

Sahip olduğu üstün teknolojisi ve tercih edilirliğiyle dünyanın önde gelen araç üreticileri arasında yer alan Suzuki; kısa zamanda ön plana çıkan hibrit ailesi ile yaz dönemine hızlı bir giriş yaptı. Suzuki, bu kapsamda; yüzde 20’yi aşan yakıt tasarrufu ve sunduğu ileri güvenlik özellikleriyle büyük beğeni toplayan hibrit ailesi özelinde Haziran ayı satış uygulamasını açıkladı. Ay boyunca sürecek kampanyaya göre; Suzuki Swift Hibrit’e 199.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 50 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile sahip olunabiliyor. Suzuki’nin Vitara ve SX4 S-Cross gibi akıllı hibrit modelleri için de 100 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Kısa zamanda ön plana çıkan hibrit ürün ailesi ile kullanıcılarına özel fırsatlar sunan Suzuki, herkesin akıllı hibrit teknolojisine en kolay şekilde erişebilmesi için ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Çevre dostu teknolojilerin yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çeken Suzuki, akıllı hibrit teknolojisine ve ileri güvenlik özelliklerine sahip modelleri için Haziran ayına özel kampanyasını devreye aldı. Bu kapsamda Suzuki Swift Hibrit’e 199.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 50 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile sahip olunabiliyor. Suzuki’nin Vitara ve SX4 S-Cross akıllı hibrit modelleri için, 100 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Yakıt verimliliği ve güvenlik özellikleri ön planda! Dünyanın önde gelen araç üreticilerinden Suzuki’nin Türkiye pazarında atağa geçen akıllı hibrit ailesi; sahip olduğu teknolojiler ve sunduğu avantajlarla ön plana çıkıyor. Vitara Hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit; yakıt tasarrufu, düşük bakım maliyetleri, beş yıl batarya garantisi ile birlikte, hem şehir içinde hem de uzun seyahatlerde verimli ve konforlu yolculuklar sunuyor. Vitara Hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit modellerindeki 48V Hibrit güç-aktarma sistemi, yüzde 17 yakıt tasarrufunu beraberinde getiriyor. Sistem, hafif tasarımıyla dikkat çekerken tüm bileşenleriyle aracın toplam ağırlığına 15 kg’dan daha az ekliyor. Her iki model; 1.4-litre 129 PS ve 235 Nm tork üreten Boosterjet turbo benzinli motorla gücünü tamamlıyor. Suzuki ürün ailesinde yer alan ileri güvenlik özellikleri arasında ise; otomatik ani frenleme, kör nokta uyarısı, şerit takip uyarı gibi özellikler yer alıyor. Bunlara ek olarak, Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi (RCTA), Trafik İşareti Tanımlama Sistemi (TSR), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC) gibi güvenlik donanımları da kullanıcılara sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz