Isuzu Grand Toro, Busworld Türkiye 2022 fuarında ilgi odağı oldu

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun Busworld Türkiye 2022 fuarında sergilediği Grand Toro modeli ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Turizm ve servis taşımacılığının ihtiyaçlarına yant veren Isuzu Grand Toro, düşük emisyonlu, çevreci motoru, yüksek   konfor, güvenlik özellikleri ve düşük işletim maliyeti avantajı ile öne çıkıyor. 

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Busworld 2022 fuarında sergilediği Grand Toro modeli ziyaretçilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Busworld Türkiye 2022 fuarında Anadolu Isuzu standında alternatif CNG yakıtlı KENDO / Interliner, tam elektrikli NovoCITI Volt ve Citiport 12 modelleri ile birlikte sergilenen Grand Toro, işletmecisine, sürücüsüne ve yolcularına sunduğu konfor, ekonomi, güvenlik avantajları ile yerli ve yabancı fuar katılımcılarının ilgi odağı oldu.

Anadolu Isuzu’nun orta boy otobüs segmentindeki modeli Isuzu Grand Toro, 2300 rpm’de 206 HP üreten Euro 6 Cummins motor ile yüksek performansı ve Euro 6 emisyon standartlarına uygun düşük emisyon avantajı ile birlikte sunuyor. Yüksek manevra kabiliyeti ile özellikle kısa ve orta mesafeli servis, turistik ve havaalanı taşımacılığı gibi alanlarda öne çıkan Grand Toro modeli, 37 koltuğa varan kapasitesi, ferah iç hacmi ve geniş bagaj kapasitesi ile büyük otobüslerin yeterince etkin ve verimli olmadığı kısa ve orta mesafe taşımacılık ihtiyacına yanıt vermek üzere geliştirildi.  Anadolu Isuzu’nun yeni tasarım dilini de temsil eden Grand Toro 2021 yılında İtalya merkezli BIG SEE Awards tasarım ödülleri organizasyonunda ‘Ürün Tasarımı’ alanında Mobilite kategorisinde ‘Silver A’ ödüle layık görülmüştü.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu Busworld 2022 fuar değerlendirmesinde şunları söyledi: “Anadolu Isuzu olarak bu yıl Busworld Türkiye 2022 fuarında ağırlıklı olarak çevreci modellerimizle yer aldık. Fuarda sergilediğimiz alternatif CNG yakıtlı, %100 biogas uyumlu  Kendo/Interliner, tam elektrikli NovoCITI Volt, Grand Toro ve iç tasarımı yenilenmiş Novolux ve Citiport 12 modellerimiz fuar süresince yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin büyük ilgisini çekti. Kurumsal müşterilerimiz olan turizm ve servis operatörü şirketlerin Grand Toro başta olmak üzere araçlarımıza gösterdiği bu ilgi, pazardaki trendleri de yansıtır nitelikte. 2021 yılında henüz pazara sunulmadan önce BIG SEE ve A’design Silver tasarım yarışmasında ödüle layık görülen Grand Toro modelimizi Çayırova’daki ‘akıllı fabrika’ özelliklerine sahip tesislerimizde uyguladığımız “Terzi Usulü İmalat” üretim modeli sayesinde yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerimize talep ve ihtiyaçlarına en iyi yanıt verecek şekilde üretip teslim ediyoruz. Bu yıl Grand Toro’nun da aralarında olduğu çevreci modellerimiz, yurt içinde ve yurt  dışında büyüme hedeflerimize önemli katkılar yapacak.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz