İNEGÖL, ASİS CT İLE AKILLI ŞEHİR ÇÖZÜMLERİNE KAVUŞTU!

Akıllı şehir teknolojilerinde sunduğu anahtar teslim çözümlerle Türkiye geneline ve dünyanın 12 ülkesine ulaşan ASİS CT, İnegöl’de faaliyet gösteren İnulaş’a ait 116 şehir içi toplu taşıma aracı için ücret toplama sistemin kurulumunu tamamladı. ‘Bursa Kart’ ile İnegöl’de seyahat etmek mümkün hale geldi.

Yurt içi ve yurt dışına akıllı şehir çözümleri geliştiren Asis CT, Türkiye’de faaliyetlerini genişletiyor 116 adet şehir içi toplu taşıma aracının ücret toplama sistemleri yenilenmesine ilişkin açılış Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, İnulaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Asis Elektronik Bursa Bölge Müdürü Ercan Ulusoydan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Bursa Karta sahip İnegöllü tüm vatandaşlar aynı kart ile Bursa içerisinde ve çevre ilçeler Gemlik, Kemalpaşa, Karacabey, Kumla gibi tüm toplu taşıma araçlarını kullanılabilecektir. Yaygın bayilik ağı ile kartlara kolayca yükleme yapılabiliyor. Asis CT kurduğu akıllı ücret toplama sistemi ile birlikte İnegöllü’ler cep telefonu uygulamasından bulundukları noktaya en yakın durak nerede, otobüs kaç dakika sonra durağa gelecek, bulunduğu duraktan geçen otobüs hatları gibi bilgileri görebilecek. Aynı zamanda yeni sistemle birlikte vatandaşlar cep telefonu ile ödeme yapabilecek. Akıllı ücret toplama ile birlikte NFC ve QR kod ile de ödeme yapılabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz